Tweede lustrum Doggy Plons

Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 10 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met een nieuwe uitgave van Doggy Plons. Dit jaar beleeft de organisatie een jubileum. Hond en baas kunnen namelijk voor de tiende keer een duik nemen in het zwembad. Er zijn ook diverse andere activiteiten zoals een demonstratie van een hondenschool. Voor informatie en advies over uw viervoeter zijn er meerdere stands en er is een dierenarts waar u terecht kunt voor een gratis check-up van uw hond. De kinderen kunnen deelnemen aan tal van activiteiten, de kiosk is geopend voor de verzorging van de inwendige mens.

SONY DSC

Gerelateerde berichten

  • Afsluiting zomer-zwemseizoen 11 september met Doggy Plons29 augustus 2016 Afsluiting zomer-zwemseizoen 11 september met Doggy Plons Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 11 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met alweer de 9e editie van de Doggy Plons. Hond en baas kunnen een duik nemen in het […]
  • Achtste editie Doggy Plons26 augustus 2015 Achtste editie Doggy Plons In zwembad de Vijf Heuvels wordt zondag 13 september van 10.00 tot 13.00 uur voor de achtste keer de Doggy Plons georganiseerd. Sportfondsen Hof van Twente organiseert een leuke dag voor […]
  • Doggy Plons in De Vijf Heuvels4 september 2019 Doggy Plons in De Vijf Heuvels De afsluiting van het seizoen. In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt zondag van 10.00 tot 13.00 uur voor de twaalfde keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. Hond en baas kunnen een […]
  • Maak kennis met babyzwemmen1 april 2017 Maak kennis met babyzwemmen Zwemmen met uw eigen kleine telg. Vanaf woensdag wordt een instuif georganiseerd bij zwembad De Vijf Heuvels. Van 9.00 tot en met 9.30 uur kunnen kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar te […]
  • Zwem4daagse bij De Vijf Heuvels24 mei 2017 Zwem4daagse bij De Vijf Heuvels Zwembad De Vijf Heuvels en Zwem- en PoloClub De Hof organiseren van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni de zwem-4-daagse. Op vier achtereenvolgende dagen kan er van 18.00 tot 19.30 uur […]