Nieuwe woonaccessoires voor Aveleijn

De bewoners- en medewerkers van de locaties van Aveleijn in Goor zijn verrast met nieuwe woonaccessoires. Dit werd mogelijk gemaakt door een zogenoemde ‘match’ via de Hof van Twentse Uitdaging. Bij BRYNXZ Collections, waarvan de producten onder meer worden verkocht bij Rotink in Hengevelde, zijn diverse sierpotten, vazen en kruiken uit de collectie gehaald die een nieuwe bestemming hebben gekregen bij de Aveleijnlocaties Havezathe Heeckeren en Het Reef. De Hof van Twentse Uitdaging zorgde als bemiddelingsbureau voor vervoer en tijdelijke opslag. Daarna werd Carmen Nijhuis, manager bij Aveleijn in Goor, benaderd waarna de spullen naar Goor werden gehaald. Wie ook een ‘match’ wil maken met een bedrijf of maatschappelijke organisatie kan daarvoor terecht bij de Hof van Twentse Uitdaging dat op vrijdag 13 oktober weer een Beursvloer organiseert waar bedrijven, verenigingen en instellingen worden samen gebracht, dit keer in de Goorse Hofkerk.

Bewoner Leoniek, Carmen Nijhuis en Inge ter Woorst (Rotink)

Gerelateerde berichten

  • Goorse havezathes in boek over landhuizen en kastelen22 juni 2019 Goorse havezathes in boek over landhuizen en kastelen In het nieuwe boek 'Van Westerflier tot Grimberg' is veel aandacht voor de geschiedenis van de Goorse havezathe Heeckeren en Huize Scherpenzeel. Het boek geschreven door Ester Smit en […]
  • Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor5 oktober 2018 Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor De Truck Run Hof van Twente komt morgen ook door een zestal Goorse straten. Ruim 50 vrachtwagens zullen rond 14.15 uur via de Markeloseweg Goor binnenkomen, waarna via de Kerkstraat, […]
  • Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg17 mei 2017 Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg Het evenement Kleurrijk in de Hof dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, staat ook deze zomer weer op de rol. Diverse verenigingen en instellingen krijgen op zaterdag 15 juli […]
  • Een lang lint van vrachtwagens door Goor…4 juni 2016 Een lang lint van vrachtwagens door Goor… Er leek geen einde aan te komen en het getoeter was niet van de lucht maar niemand had er last van rond half twee vanmiddag. Een lange stoet van zo'n 350 vrachtwagens reed door Goor en […]
  • Groot feest voor Jan Bosman11 juni 2016 Groot feest voor Jan Bosman Het is onmiskenbaar één van de meest markante Gorenaren. Met zijn typische tred en stemgeluid al jaren een echte BG-er die gisteravond op grootse wijze in het zonnetje werd gezet. Jan […]