Vertraging door storing op spoor Goor-Lochem

Er rijden op dit moment geen treinen tussen Goor en Lochem vanwege een overwegstoring. De extra reistijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten volgens vervoerder Syntus. De verwachting is dat de vertraging nog tot 17.45 uur duurt. (Update: De storing is verholpen)

Gerelateerde berichten

  • Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE)14 oktober 2016 Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor was vanmiddag voor enige uren niet mogelijk. Tussen Lochem en Delden reden geen treinen door een seinstoring. De verstoring was rond 15:30 uur verholpen. […]
  • Ernstige hinder door werkzaamheden aan spoor25 november 2015 Ernstige hinder door werkzaamheden aan spoor Goor is komend weekend een stuk lastiger te bereiken per auto en trein. ProRail heeft een groot onderhoud gepland aan het spoor en de overwegen op van zaterdag 28 tot en met zondag 29 […]
  • Minder treinen door staking28 mei 2019 Minder treinen door staking Vanwege een staking in het openbaar vervoer rijden er vandaag minder treinen op het traject Oldenzaal-Goor-Zutphen. Reizigers moeten er rekening mee houden dat er vandaag vanaf Goor niet […]
  • Treinen rijden weer van en naar Hengelo22 oktober 2018 Treinen rijden weer van en naar Hengelo De Goorse treinreizigers kunnen weer per trein afreizen richting Hengelo. Door werkzaamheden reden er de afgelopen dagenĀ geen treinen van, via en naar Hengelo, maar dit is inmiddels achter […]
  • Geen treinen naar Hengelo (update)16 juni 2017 Geen treinen naar Hengelo (update) Er was vanavond geen treinverkeer mogelijk tussen Hengelo en Goor. Er is een kiepwagen omgekanteld bij de sporthal in Delden. Sinds de klok van 18.00 uur was daardoor het treinverkeer […]