Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis

Een keukenbrand vanavond in een woning aan de Mulderskamp. Daar ontstond brand in de afzuigkap. De vrouw des huizes en een man ademden daarbij dusdanig veel rook in dat zij met een ambulance moesten worden afgevoerd. De Goorse brandweer kreeg bij het bestrijden van het vuur, assistentie van de collega’s uit Diepenheim en hadden het vuur snel onder controle. (foto’s: Hof van Twente Fotografie, video op onze Facebookpagina)

Gerelateerde berichten

  • Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust2 april 2017 Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Kievitstraat. Daar was in de keuken van een woning brand uitgebroken. De afzuigkap heeft door de brand vlam gevat. Uit de schoorsteen […]
  • Bedrijfspanden van Kollaan in rook op (met video)5 september 2021 Bedrijfspanden van Kollaan in rook op (met video) Een grote brand deze avond in een geschakeld bedrijfspand tegenover de Jumbo-supermarkt in de van Kollaan. Daar brak rond 22:00 uur brand uit. Hoe de brand ontstaan is, is onduidelijk […]
  • Brandje bij de Smidse22 augustus 2021 Brandje bij de Smidse De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een brandmelding in de Grotestraat. Daar bleek een brandje te zijn ontstaan in de keuken van Bar Bistro d'Olde Smidse. Hoe die brand ontstaan […]
  • 14 augustus 2021 Goorse brandweer actief in Haaksbergen De Goorse brandweer moest vandaag assistentie verlenen bij een behoorlijke brand in het buitengebied van Haaskbergen. Een woonboerderij aan de Diepenheimseweg daar stond in brand en naast […]
  • Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat8 juni 2021 Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat De brandweer is vanavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Goorse Klaproosstraat. De brand ontstond aan de achterzijde van de woning. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk maar […]