Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis

Een keukenbrand vanavond in een woning aan de Mulderskamp. Daar ontstond brand in de afzuigkap. De vrouw des huizes en een man ademden daarbij dusdanig veel rook in dat zij met een ambulance moesten worden afgevoerd. De Goorse brandweer kreeg bij het bestrijden van het vuur, assistentie van de collega’s uit Diepenheim en hadden het vuur snel onder controle. (foto’s: Hof van Twente Fotografie, video op onze Facebookpagina)

Gerelateerde berichten

  • Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust2 april 2017 Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Kievitstraat. Daar was in de keuken van een woning brand uitgebroken. De afzuigkap heeft door de brand vlam gevat. Uit de schoorsteen […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Keukenbrand in van de Vondelstraat22 september 2017 Keukenbrand in van de Vondelstraat Veel rookschade in een woning aan de van de Vondelstraat vanmiddag na een keukenbrand. Een 'vergeten' pan op het vuur met vlees bleek de oorzaak. De bewoners van het desbetreffende huis […]
  • Vrouw op scooter knalt tegen fietser31 mei 2016 Vrouw op scooter knalt tegen fietser Bij een botsing tussen een fietser en een scooter is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op het fietspad, even nabij De Smulposte. Langs de Rijksweg bij Ambt […]
  • Auto over de kop op weg van Goor naar Enter15 juli 2016 Auto over de kop op weg van Goor naar Enter Op de Goorseweg tussen Goor en Enter is aan het begin van de middag een auto over de kop geslagen. Een automobiliste verloor om nog onbekende redenen de macht over het stuur en kwam in […]