Lieke Klaassen eindigt als 9e op WK

Lieke Klaassen is er op Twitter kort over: “9th. That’s it”. Het is een uiting van de teleurstelling over het afgelopen WK. Met het Nederlands vrouwen-waterpoloteam ging ze voor een hoge klassering maar na een onthutsende 10-11 nederlaag tegen Rusland kon die droom de ijskast in. Via zeges op Nieuw Zeeland en China werd uiteindelijk nog de 9e plaats behaald maar dat is, slechts voor de statistieken. Klaassen scoorde in het laatste duel, gisteren tegen China, nog wel twee treffers. Die wedstrijd werd met 14-7 gewonnen.

Gerelateerde berichten

  • Lieke Klaassen beëindigt interlandcarrière28 juni 2018 Lieke Klaassen beëindigt interlandcarrière Lieke Klaassen heeft besloten om te stoppen met haar interlandcarrière. De 27-jarige waterpoloster speelde een decennium lang in Oranje en behaalde zilver op de EK's van 2014 en 2016 en […]
  • Klaassen in finale EK na penaltythriller21 januari 2016 Klaassen in finale EK na penaltythriller Lieke Klaassen staat morgenavond in de finale van het EK waterpolo in het Servische Belgrado. De Goorse won vanmiddag met het Nederlands vrouwenteam na strafworpen van Spanje. Na vier […]
  • Klaassen op schot op EK waterpolo14 januari 2016 Klaassen op schot op EK waterpolo Het gaat uitstekend met Lieke Klaassen en het Nederlands vrouwenwaterpoloteam op het EK in Belgrado. Vandaag werd ook de derde poulewedstrijd gewonnen met grote cijfers. Het Goorse kanon […]
  • Lieke Klaassen weer op schot in Oranje25 november 2015 Lieke Klaassen weer op schot in Oranje Het Goorse geweer ging vier keer af. Lieke Klaassen won dinsdagavond met het Nederlands waterpoloteam met 7-10 van Hongarije en Klaassen werd in deze wedstrijd topscoorster. In Boedapest […]
  • Klaassen naar finale World League en zeker van lijfsbehoud eredivisie21 april 2017 Klaassen naar finale World League en zeker van lijfsbehoud eredivisie Lieke Klaassen heeft zich met het Nederlands waterpoloteam, zonder te spelen, geplaatst voor de finale van FINA World League van 6 tot 11 juni in het Chinese Shanghai. Oranje gaat door als […]