ATB-clinic en Kopland bij Kunsten op Straat

De evenementenblik is voor dit weekeinde vooral gericht op het Schoolfeestplein en het buitengebied van Goor. Op het plein voor het gemeentehuis is morgen de eerste van een aantal zomeractiviteiten georganiseerd door Goor Collectief. Kinderen zijn vanaf 13.00 uur welkom voor een heuse Mountainbike-clinic. Helmen zijn aanwezig, meldt de organisatie en aanmelden is niet nodig. Daarnaast is morgen de zogenoemde belevingsmachine Caleidoscoop bij Grand Café De Zon van toneelgroep Dapper. Dit alles in het kader van het jubileumweekend van Kunsten op Straat met vooral veel activiteit in Diepenheim. In de Meene wordt morgen én overmorgen de langverwachte voorstelling over Rutger Kopland opgevoerd (foto). Op het terrein aan de Waterhoeksweg. Wanneer ? Check onze Evenementenagenda.

Gerelateerde berichten

  • De Zon onderdeel van jubileum Kunsten op Straat26 juli 2017 De Zon onderdeel van jubileum Kunsten op Straat Naast de voorstelling Kopland, komend weekeinde in de Goorse Meene, zijn er meer Goorse tintjes aan het jubileumweekeinde van Kunsten op Straat dat voor het grootste gedeelte in Diepenheim […]
  • Theatraal Kerkplein…29 juli 2017 Theatraal Kerkplein… Voorbijgangers worden op deze druilerige zaterdag aangesproken door verklede theatermakers. Een Duitse old-timer wordt vanaf de vluchtheuvel hartstochtelijk begroet. Vlak voor de ingang […]
  • Voorstelling over Goorse schrijver Kopland komt thuis14 juli 2017 Voorstelling over Goorse schrijver Kopland komt thuis Een speciale voorstelling geïnspireerd op het werk van de in Goor geboren schrijver en dichter Rutger Kopland komt naar Goor. De co-productie van de theatergroepen Gouden Haas […]
  • Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie22 juli 2017 Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie Ondernemersvereniging Goor Collectief organiseert tijdens de komende drie zaterdagen een aantal zomeractiviteiten voor kinderen die niet op vakantie zijn- of kunnen én voor de jeugd die in […]
  • Paalzitten voor het goede doel27 februari 2020 Paalzitten voor het goede doel In het weekend van vrijdag 1 en zaterdag 2 mei wordt er een paalzit-wedstrijd georganiseerd in alle kernen in de gemeente Hof van Twente. In alle kernen. In Goor gebeurt dit bij Grand […]