Extra graftrommelexpositie begraafplaats

Wie de fiets- en wandelroute van Heerlijck Zicht Diepenheim door het buitengebied van Diepenheim, Markelo en Goor maakt, kan in het eerste weekend van augustus de graftrommelexpositie in de aula van de Algemene Begraafplaats aan de Markeloseweg in Goor bezoeken. De expositie is op zaterdag èn zondag geopend 14.00 – 16.00 uur. Dit betekent dus een extra expositie. De entree is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Graftrommelexpositie weer open na grondige opknapbeurt28 mei 2018 Graftrommelexpositie weer open na grondige opknapbeurt De Graftrommel-expositie van de stichting Historisch Goor is weer te bezoeken voor het publiek. De aula van de begraafplaats aan de Markeloseweg heeft na de lekkage van afgelopen winter […]
  • Graftrommelexpositie bij begraafplaats5 augustus 2016 Graftrommelexpositie bij begraafplaats Het wordt mooi weer dit weekeinde volgens de weerdeskundigen en dus zou het zomaar kunnen dat het gezllig wordt op de Goorse terrassen. Veel activiteiten zijn er niet georganiseerd in voor […]
  • Graftrommelexpositie weer geopend29 augustus 2018 Graftrommelexpositie weer geopend De graftrommelexpositie op de begraafplaats aan de Markeloseweg is vanaf zondag weer open voor bezoekers. In de aula van de begraafplaats zijn er, naast de Goorse gerestaureerde […]
  • Graftrommelexpositie op begraafplaats3 september 2016 Graftrommelexpositie op begraafplaats De Graftrommel-expositie in de aula van de Algemene Begraafplaats aan de Markeloseweg is morgen weer geopend.Eén van de restaurateurs zal aanwezig zijn om de bezoekers rond te leiden en te […]
  • Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie3 mei 2018 Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie Er zijn vochtproblemen in de aula van de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg. Die is opgeknapt en opnieuw in de verf gezet maar desondanks blijven er vochtplekken komen waardoor […]