Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief

Tevreden gezichten bij de organisatie van de zomerse kinderactiviteiten van ondernemersvereniging Goor Collectief. Vanmiddag kwamen zeker zestig af op de mountainbike-clinic die werd gehouden op het Schoolfeestplein. Daar was een parcours met hindernissen opgesteld. De sportieve activiteit viel in de smaak bij de jongelingen die de komende weken ook aan hun trekken komen op de zaterdagmiddagen. Volgende week wordt een stormbaan opgetuigd en bij goed weer is er ook veel water. Een week later zijn er creatieve (schilder)-activiteiten.

Gerelateerde berichten

  • Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie22 juli 2017 Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie Ondernemersvereniging Goor Collectief organiseert tijdens de komende drie zaterdagen een aantal zomeractiviteiten voor kinderen die niet op vakantie zijn- of kunnen én voor de jeugd die in […]
  • Kinderspelen Goor Collectief weer goed bezocht5 augustus 2017 Kinderspelen Goor Collectief weer goed bezocht De gehoopte tropische omstandigheden bleven uit maar dat weerhield veel kinderen er niet van om toch naar het Schoolfeestplein te komen. Daar stonden twee grote opblaasbare glijbanen en […]
  • Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets6 mei 2020 Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets Naast de sportende jeugd bij de voetbalverenigingen en de hockeyclub gaat ook de jeugd van de MTB groep van de Toerclub Goor weer van start met de activiteiten op te starten. Daarvoor […]
  • Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters19 maart 2017 Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters Amanda Slot-Willems heeft zondag de eerste editie van de Dutch Masters of MTB gewonnen. De Goorse huisarts had tien uur en een kwartier nodig voor de liefst 200 kilometer lange tocht op de […]
  • Höfteballooning en kinderactiviteiten17 augustus 2018 Höfteballooning en kinderactiviteiten De activiteitenkalender meldt voor vanavond het langverwachte Höfteballooning op het Roelofsenterrein met een keur aan luchtballonnen die zullen opstijgen waaronder 'De Motor', de […]