Goorse clubs in de race voor Tukker Cup

Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit Twente waarvan de poulewedstrijden in oktober, november en december worden gespeeld. Op 30 augustus wordt de loting van die poules verricht in het Polmanstadion in Almelo. Na de winterstop volgt een knock out-fase. De halve finales en finale worden gespeeld op het terrein van WVV ’34 in Hengevelde. De Tukker Cup wordt voor het eerst georganiseerd en steunt ook een goed doel. In dit geval is dat KWF Kankerbestrijding. Hector, Twenthe en GFC komen op dinsdag 24 oktober voor het eerst in actie om de Tukker Cup.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend24 juli 2020 Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend De KNVB heeft de poule-indeling van de bekercompetitie voor de Goorse voetbalclubs openbaar gemaakt. Zaterdag-vierdeklasser GFC treft daarin met Achilles '12 en Juliana '32 twee Hengelose […]
  • Twenthejeugd succesvol in bekerfinales17 mei 2015 Twenthejeugd succesvol in bekerfinales Twee Goorse jeugdteams vierden gisteren het winnen van de districtsbeker. De talenten van Twenthe D1, pakten na de titel in de tweede klasse, ook de cup door met 3-0 te winnen van […]
  • Goorse clubs onderuit in Tukker Cup13 november 2018 Goorse clubs onderuit in Tukker Cup Forse nederlagen voor de Goorse clubs in de tweede poulewedstrijd om de Tukker Cup. GFC ging in Vriezenveen met maar liefst 10-2 bij hoofdklasser Deto Twenterand. Voor de rood zwarten […]