Hofjongeren bezorgen noodlijdende gezinnen vakantie

Een gezin uit Goor is vanmiddag per fiets afgereisd naar Nijverdal voor een weekje vakantie op camping Noetsele. De moeder met vier kinderen wiens naam we uit privacyredenen niet noemen, heeft het financieel erg moeilijk en is hiermee geholpen door de Hofjongeren, een project van Doors Wide Open. De jongeren hebben een caravan met voortent opgeknapt en op de campingplaats in Nijverdal neergezet. In de komende vakantieweken krijgen nog vier noodlijdende gezinnen een vakantie aangeboden op deze camping. Daarvan komen er nog twee uit Goor. De Hofjongeren zijn dus al actief maar worden als club op 20 oktober officieel gelanceerd met een talentenfestival op sportpark Heeckeren. Daar zullen dan onder meer de populaire Youtubers van Stuk TV bij aanwezig zijn.

De Hofjongeren voor de tent in Nijverdal met vlnr: Roan, Bertina, initiatiefnemer Seine Braakman, Amber en Nick

Gerelateerde berichten

  • Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden22 november 2017 Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden Het project van Doors Wide Open waarbij minder bedeelde gezinnen uit Goor en omgeving een week gratis op vakantie kunnen, krijgt volgend jaar een vervolg.Het project is gericht op gezinnen […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open15 juli 2018 Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open De Goorse Hofjongeren organiseren op donderdag 26 juli een spelletjesmiddag voor kinderen. Op de eerste donderdag van de grote schoolvakantie is iedereen welkom vanaf 13:30 uur bij 't […]
  • Walhalla voor doorgewinterde comazuipertjes…30 augustus 2016 Walhalla voor doorgewinterde comazuipertjes… Weer thuis in “mijn Goor” na een verre autoreis naar het land van de zon. Spanje is een geweldig land, zeker een aanrader. Alles was mooi, behalve de weg er naar toe en weer terug. Je moet […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]