Hofjongeren bezorgen noodlijdende gezinnen vakantie

Een gezin uit Goor is vanmiddag per fiets afgereisd naar Nijverdal voor een weekje vakantie op camping Noetsele. De moeder met vier kinderen wiens naam we uit privacyredenen niet noemen, heeft het financieel erg moeilijk en is hiermee geholpen door de Hofjongeren, een project van Doors Wide Open. De jongeren hebben een caravan met voortent opgeknapt en op de campingplaats in Nijverdal neergezet. In de komende vakantieweken krijgen nog vier noodlijdende gezinnen een vakantie aangeboden op deze camping. Daarvan komen er nog twee uit Goor. De Hofjongeren zijn dus al actief maar worden als club op 20 oktober officieel gelanceerd met een talentenfestival op sportpark Heeckeren. Daar zullen dan onder meer de populaire Youtubers van Stuk TV bij aanwezig zijn.

De Hofjongeren voor de tent in Nijverdal met vlnr: Roan, Bertina, initiatiefnemer Seine Braakman, Amber en Nick

Gerelateerde berichten