Goede start Marit Cent in Jeugdtour Assen

Met een zesde plek in de 1,9 kilometer lange proloog is Marit Cent maandag goed begonnen aan de European Junior Cycling Tour Assen. Dat zesdaagse wielerevenement is zeer populair onder zowel Nederlandse als buitenlandse wielrenners en wordt georganiseerd voor alle jeugdcategorieën, de nieuwelingen en junioren. Cent komt uit in de categorie junior vrouwen. Ze gaf in de korte tijdrit slechts vier seconden toe op winnares Eva Jonkers.

Cent liet dit seizoen al mooie dingen zien en lijkt tijdens de Jeugdtour Assen, zoals de wedstrijd vooral bekend staat, ook mee te kunnen doen om de prijzen. Ze krijgt nog heel wat kansen. Dinsdag staat een criterium gepland. In de dagen daarna volgen een klassieker, tijdrit, omloop en nog een criterium.

Gerelateerde berichten

  • Vijfde plaats in slotrit Jeugdtour voor Cent5 augustus 2017 Vijfde plaats in slotrit Jeugdtour voor Cent Marit Cent is als zevende geëindigd in het algemeen klassement van de European Junior Cycling Tour Assen, ofwel de Jeugdtour Assen. De 18-jarige wielrenster uit Goor finishte zaterdag in […]
  • Marit Cent enige uit gemeente in Ronde van Markelo17 augustus 2017 Marit Cent enige uit gemeente in Ronde van Markelo De Goorse wielrenster Marit Cent staat komende vrijdagavond aan de start van de Ronde van Markelo. Daarmee is ze de enige wedstrijdrenster uit de Hof van Twente die er actief is. Cent […]
  • Marit Cent van start in Italiaanse topkoers18 maart 2017 Marit Cent van start in Italiaanse topkoers Er staat morgen een bijzondere koers op het programma van het Goorse wielertalent Marit Cent. Ze doet namelijk mee aan de Trofeo da Moreno – Piccolo Trofeo Alfredo Binda. Dat is, zoals de […]
  • Vijfde plaats Marit Cent op eerste dag NK16 december 2016 Vijfde plaats Marit Cent op eerste dag NK Marit Cent is de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen begonnen met een vijfde plaats op het onderdeel keirin. De sprintafstand, waarop de Eerbeekse Elis Ligtlee eerder dit jaar […]
  • Televisieminuten en rol voorin Italiaanse koers voor Cent20 maart 2017 Televisieminuten en rol voorin Italiaanse koers voor Cent Wielrenster Marit Cent is zondag als 34e geëindigd in de Trofeo da Moreno – Piccolo Trofeo Alfredo Binda. Die Italiaanse topkoers voor junior vrouwen ging vooraf aan de Trofeo Alfredo […]