FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie

De oefenwedstrijd FC Twente-Espanyol wordt morgen live uitgezonden via de Spaanse televisiezender TV3. Het sportkanaal van deze zender, Esport3, zal het duel, dat wordt gespeeld op sportpark Heeckeren in Goor, rechtstreeks tonen en gaat vanaf 18.55 uur live. Vandaag komt er al een technische ploeg van tien personen vanuit Spanje naar Goor om daarvoor de voorbereidingen te treffen. Voor het duel tussen de Enschedese eredivisionist en de club uit Barcelona, uitkomend in de Primera Division, zijn tot nu iets meer dan 700 toegangskaarten verkocht. Via de bekende voorverkoopadressen in Goor zijn ook vandaag nog tickets in de voorverkoop verkrijgbaar. Ook morgen aan de kassa worden door het organiserende GFC nog kaarten verkocht.

Gerelateerde berichten

  • Heet potje in de Goorse regen…2 augustus 2017 Heet potje in de Goorse regen… Het oefenduel tussen FC Twente en Espanyol is vanavond geeindigd zoals het begon. Op het Goorse sportpark Heeckeren was het echter allerminst saai. Na een aantrekkelijke eerste helft met […]
  • Nijhuis woensdag weer arbiter in Goor27 juli 2017 Nijhuis woensdag weer arbiter in Goor Bas Nijhuis is komende woensdag wederom de scheidsrechter op sportpark Heeckeren bij het tweede oefenduel dat FC Twente daar afwerkt, dit keer tegen het Spaanse Espanyol. De Enschedese […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente2 juli 2018 Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente Waar er bij en rondom FC Twente veel onrust is over de financiĆ«le toekomst van de club is er rondom de eerste oefenwedstrijd van de Enschedese club geen vuiltje aan de lucht. Evenals vorig […]
  • Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente7 juni 2017 Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente De Enschedese topscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 1 juli de scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd GFC - FC Twente op sportpark Heeckeren. De flamboyante arbiter wordt gezien […]