Waterspelen op ’t Doesgoor

Er is morgenmiddag een middag met diverse waterspelen voor kinderen bij wijkvoorziening ’t Doesgoor. Van half 2 tot en met half 4 kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar mee doen. Er is onder meer een buikschuifbaan, er wordt watertrefbal gespeeld en er wordt op het einde een groot watergevecht gehouden. Deelname  kost €1,- en dit is inclusief drinken en een ijsje. Uiteraard wordt de deelnemers verzocht om zwemkleding, een handdoek en ook een waterpistool mee te nemen.

Gerelateerde berichten

  • Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor25 september 2017 Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor Vandaag start bij wijkvoorziening 't Doesgoor 'De week tegen eenzaamheid'. Een reeks nieuwe activiteiten onder het motto ''Kom Erbij'' voor jong en oud. De ouderenvereniging Goor begint […]
  • Zomeractiviteiten op ’t Doesgoor24 juli 2017 Zomeractiviteiten op ’t Doesgoor Er worden in deze vakantieperiode ook tal van jeugdactiviteiten bij wijkvoorziening 't Doesgoor georganiseerd. Dat begint vanmiddag al, als er pannenkoeken kunnen worden gebakken en […]
  • Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor28 februari 2018 Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor gaat samen met SV Hector aangepast sporten aanbieden voor kinderen uit het speciaal onderwijs van 6 tot en met 12 jaar. Dit project wordt opgezet in […]
  • Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen20 september 2017 Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen BSO Villa Sportief organiseert zaterdag samen met Wijkvoorziening ’t Doesgoor haar open dag van 10.30 tot 12.30 uur. Naast een informatiemarkt zijn er allerhande kinderactiviteiten. […]
  • Pietengym in sportzaal Kievitstraat22 november 2017 Pietengym in sportzaal Kievitstraat Zwarte Pieten zijn morgen (donderdag 23 november) en volgende week donderdag (30 november) te gast in de gymzaal aan de Kievitstraat om daar te gaan sporten met kinderen. Daar is van 15:00 […]