Waterspelen op ’t Doesgoor

Er is morgenmiddag een middag met diverse waterspelen voor kinderen bij wijkvoorziening ’t Doesgoor. Van half 2 tot en met half 4 kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar mee doen. Er is onder meer een buikschuifbaan, er wordt watertrefbal gespeeld en er wordt op het einde een groot watergevecht gehouden. Deelname  kost €1,- en dit is inclusief drinken en een ijsje. Uiteraard wordt de deelnemers verzocht om zwemkleding, een handdoek en ook een waterpistool mee te nemen.

Gerelateerde berichten

  • Zomeractiviteiten op ’t Doesgoor24 juli 2017 Zomeractiviteiten op ’t Doesgoor Er worden in deze vakantieperiode ook tal van jeugdactiviteiten bij wijkvoorziening 't Doesgoor georganiseerd. Dat begint vanmiddag al, als er pannenkoeken kunnen worden gebakken en […]
  • Mountainbike-parcours nieuwe aanwinst voor ’t Doesgoor4 juni 2017 Mountainbike-parcours nieuwe aanwinst voor ’t Doesgoor Sinds de komst van de wijkvoorziening op 't Doesgoor is het hard gegaan met de uitbreiding van het aantal activiteiten en de uitbreiding en verfraaïing van het sportpark. Er wordt op dit […]
  • Nieuwe website Wijkvoorziening ’t Doesgoor13 juli 2017 Nieuwe website Wijkvoorziening ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor heeft inmiddels een eigen website. Die bestaat naast de Facebookpagina van de welzijnsorganisatie. Er was vooral vanuit zorg- en welzijnsinstellingen veel vraag […]
  • Geef ze brood en spelen…21 april 2017 Geef ze brood en spelen… Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer […]
  • Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie12 juli 2017 Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie De Goorse Stadsraad heeft zich in heldere bewoordingen achter het standpunt van wijkvoorziening Het Doesgoor geschaard als het gaat om de subsidievraag voor het komende jaar. De gemeente […]