Een lekker ijsje voor noeste arbeid…

Een bijzondere smaakvolle zomeractie van Bar Bistro d’Olde Smidse. Die zijn vandaag met de zogenoemde IJscobar op pad geweest naar de eerste van 6 Goorse bedrijven die via loting in aanmerking kunnen komen voor gratis ijs voor alle werknemers op de woensdagen. Een actie die speciaal bedoeld is voor die mensen die moeten werken terwijl collega’s genieten van een vakantie. Via de Facebookpagina van De Smidse konden en kunnen Goorse bedrijven worden aangemeld en loting bepaalt wie zal worden verblijd met een verrassingsbezoek. Vandaag was speeltoestellenproducent Yalp de eerste die bezoek kreeg van de IJscobar die direct gretig aftrek vond bij de, in eerste instantie, niets vermoedende werknemers.

Gerelateerde berichten

  • Bijzonder fotomoment bij De Smidse…5 juli 2017 Bijzonder fotomoment bij De Smidse… Een bijzondere gast, gisteravond aan tafel bij Bar Bistro d'Olde Smidse. Daar was de bekende zanger/muzikant Hennie Vrienten. Gewoon om een hapje te eten. Het popidool van de band Doe […]
  • Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten17 december 2016 Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten Het is een bekend en vertrouwd gezicht voor de regelmatige bezoekers van Bar Bistro d'Olde Smidse. De wand met prominenten in het eetcafe. Sinds jaar en dag kijken bekende Nederlanders als […]
  • Dag Ben…17 april 2016 Dag Ben… Afgelopen vrijdag verloor Goor een markante horecaman. Ben Kuenenger overleed na een slopende ziekte op 67-jarige leeftijd. Reden voor Bert Schabbink, oud-columnist van deze site, om nog […]
  • Win een gratis ontbijt op Moederdag11 mei 2018 Win een gratis ontbijt op Moederdag Wie gaat er komende zondag tijdens Moederdag genieten van een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Goor C ollectief ? Vijf gelukkigen zullen morgen blij worden gemaakt na de loting. […]
  • Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar8 januari 2017 Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar Bar Bistro d'Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De […]