Heet potje in de Goorse regen…

Het oefenduel tussen FC Twente en Espanyol is vanavond geeindigd zoals het begon. Op het Goorse sportpark Heeckeren was het echter allerminst saai. Na een aantrekkelijke eerste helft met de betere kansen voor Twente, sloeg de vlam in de tweede helft in de pan. Na een dik uur, toen ook de regen zich meldde, kreeg Espanyol-speler Piatti de rode kaart nadat hij een doodschop uitdeelde. Daarop werd scheidsrechter Bas Nijhuis belaagd. Nadat Piatti hem ook nog duwde, besloot de arbiter om het duel tijdelijk te staken.

Na een klein kwartier werd het duel hervat en in het resterende deel van de wedstrijd was er nog een goede kans voor Laukart van FC Twente en een tweede rode kaart. Jari Oosterwijk trapte na en kon ook inrukken. De wedstrijd in Goor trok 1400 bezoekers die een genoeglijke avond hadden met buiten het veld een gemoedelijke sfeer en geen incidenten. Het organiserende GFC kan tevreden terug kijken. Een ieder was vol lof over de organisatie waarmee GFC zichzelf ook op de kaart heeft gezet voor een eventuele hernieuwde kennismaking in een volgende voorbereiding.

Gerelateerde berichten

  • Nijhuis woensdag weer arbiter in Goor27 juli 2017 Nijhuis woensdag weer arbiter in Goor Bas Nijhuis is komende woensdag wederom de scheidsrechter op sportpark Heeckeren bij het tweede oefenduel dat FC Twente daar afwerkt, dit keer tegen het Spaanse Espanyol. De Enschedese […]
  • Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente7 juni 2017 Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente De Enschedese topscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 1 juli de scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd GFC - FC Twente op sportpark Heeckeren. De flamboyante arbiter wordt gezien […]
  • FC Twente oefent weer in Goor15 juni 2019 FC Twente oefent weer in Goor FC Twente speelt ook dit jaar een oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen in Goor. Op sportpark Heeckeren mag GFC tekenen voor de organisatie van het duel tegen het […]
  • FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie1 augustus 2017 FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie De oefenwedstrijd FC Twente-Espanyol wordt morgen live uitgezonden via de Spaanse televisiezender TV3. Het sportkanaal van deze zender, Esport3, zal het duel, dat wordt gespeeld op […]
  • FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor11 juli 2019 FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor FC Twente komt na volgende week zaterdag nog een keer naar sportpark Heeckeren in Goor voor een oefenwedstrijd. Waar volgende week het Belgische OH Leuven de tegenstander is, is op zondag […]