Hoftoernooi volgende klus voor GFC

Na de succesvolle organisatie van de twee oefenduels van FC Twente richt GFC zich nu op de volgende klus in dit jubileumjaar. De ‘Oudste Goorsche’ is namelijk op vrijdag 1 september gastheer van het jaarlijkse Hoftoernooi. Daarin meten de eerste teams van de negen voetbalclubs in de Hof van Twente zich met elkaar. Dan is ook de eerste Goorse derby van het nieuwe seizoen een feit van GFC en Twenthe zijn met elkaar in één poule ingedeeld samen met sv Delden. Hector zit in een poule met Rood Zwart en Markelo. Bentelo, WVV en Diepenheim zitten in de derde poule. Het zevende Hoftoernooi op sportpark Heeckeren begint op 1 september om 18.15 uur.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hofteam klopt derde divisionist PH2 oktober 2014 Hofteam klopt derde divisionist PH Het zogenoemde Hofteam heeft gistervond een spectaculaire zege geboekt. De ploeg met een selectie van C-junioren klopte derde divisionist PH in een oefenduel met 5-4. Bij rust was het nog […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC-dames tweede op Hoftoernooi23 mei 2016 GFC-dames tweede op Hoftoernooi De dames van GFC zijn als tweede ge-eindigd tijdens het eerste Hoftoernooi voor vrouwen. De Goorse voetbaldames moesten in de finale hun meerdere erkennen in het vrouwenteam van Sportclub […]