Hoftoernooi volgende klus voor GFC

Na de succesvolle organisatie van de twee oefenduels van FC Twente richt GFC zich nu op de volgende klus in dit jubileumjaar. De ‘Oudste Goorsche’ is namelijk op vrijdag 1 september gastheer van het jaarlijkse Hoftoernooi. Daarin meten de eerste teams van de negen voetbalclubs in de Hof van Twente zich met elkaar. Dan is ook de eerste Goorse derby van het nieuwe seizoen een feit van GFC en Twenthe zijn met elkaar in één poule ingedeeld samen met sv Delden. Hector zit in een poule met Rood Zwart en Markelo. Bentelo, WVV en Diepenheim zitten in de derde poule. Het zevende Hoftoernooi op sportpark Heeckeren begint op 1 september om 18.15 uur.

Gerelateerde berichten

  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Hofteam klopt derde divisionist PH2 oktober 2014 Hofteam klopt derde divisionist PH Het zogenoemde Hofteam heeft gistervond een spectaculaire zege geboekt. De ploeg met een selectie van C-junioren klopte derde divisionist PH in een oefenduel met 5-4. Bij rust was het nog […]
  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]
  • Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE19 maart 2022 Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE Waar GFC dit weekeinde vrijaf heeft gekregen van de KNVB vanwege coronagevallen, komen de eerste elftallen van Hector en Twenthe morgen wel in actie. Hector, dat afgelopen donderdag met […]
  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]