Eric Nijenhuis ziet Abraham

Eric Nijenhuis is al jaren woonachtig in Bornerbroek, maar zijn hart ligt nog steeds in Goor. Aldus zijn vroegere maten van Hector 6, die hem verrasten met een spandoek ter ere van zijn 50ste verjaardag. Ook via deze weg namens “zijn” team de hartelijke felicitaties. 

Gerelateerde berichten

  • Jumbo’s Miny met pensioen18 juni 2017 Jumbo’s Miny met pensioen Afscheid van een iconische medewerker bij Jumbo Goor. Miny Boersma is met pensioen. De medewerkster, die duizenden Gorenaren in de loop der jaren van een stuk kaas of vleeswaren heeft […]
  • Woeste Willem voor (lees)arme kinderen18 juni 2020 Woeste Willem voor (lees)arme kinderen Om de laaggeletterdheid een halt toe te roepen krijgen kinderen uit (taal)arme gezinnen een boek cadeau. De actie is een initiatief die breed wordt uitgemeten in de gemeente Hof van […]
  • Veranderen wachtwoord maakte het hackers eenvoudig om gemeente te hacken16 maart 2021 Veranderen wachtwoord maakte het hackers eenvoudig om gemeente te hacken De oorzaak van de hack die de gemeente Hof van Twente begin december keihard trof, komt door een persoonlijke fout van één van de eigen systeembeheerders. Deze veranderde het wachtwoord […]
  • Albatross-Twenthe 1-2, Bentelo-GFC 1-4, Hector-TVO 0-025 maart 2018 Albatross-Twenthe 1-2, Bentelo-GFC 1-4, Hector-TVO 0-0 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00 uur: Albatross - vv Twenthe   1-2 (doelpunt Twenthe: Mark Nijland en Jeffrey […]
  • NL Doet door heel Goor12 maart 2018 NL Doet door heel Goor Samen kun je meer dan alleen. En dat lieten diverse Goorse instanties zaterdag blijken tijdens de NL Doet-dag. Zo sloegen de Stadslandbouw Hof van Twente, Alberta Groteboer Asbest eruit, […]