Eric Nijenhuis ziet Abraham

Eric Nijenhuis is al jaren woonachtig in Bornerbroek, maar zijn hart ligt nog steeds in Goor. Aldus zijn vroegere maten van Hector 6, die hem verrasten met een spandoek ter ere van zijn 50ste verjaardag. Ook via deze weg namens “zijn” team de hartelijke felicitaties. 

Gerelateerde berichten

  • Vincent Jager ziet halve Abraham7 februari 2013 Vincent Jager ziet halve Abraham Vincent Jager viert vandaag zijn 25e verjaardag. De kameraden en de jongens van het Combain Team, die een waar spektakel in zijn tuin hebben aangericht, willen hem via deze weg van harte feliciteren.
  • Ook Abraham voor Eric Laarhuis18 april 2017 Ook Abraham voor Eric Laarhuis Auto Service Klumpers gaat vandaag schuil achter een levensgrote Abraham die zijn collega`s hebben geplaatst ter ere van zijn 50ste verjaardag. Team Klumpers wenst Eric een fijne […]
  • Goalie Hans Middelesch 50 jaar17 juni 2011 Goalie Hans Middelesch 50 jaar Hans Middelesch is vandaag 50 jaar. De doelman van GFC, die vorig jaar nog moest opdraven voor het eerste team, werd met een Abraham verrast door zijn teamgenoten. Middelesch speelt […]
  • Henk Grutterink vandaag ook  50 jaar24 juni 2013 Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, […]
  • Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink3 maart 2018 Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink Gerco Weeink, ook welbekend als Sjoerd, heeft afgelopen dinsdag de 50-jarige leeftijd bereikt. Een zoektocht voor Abraham, die door de kratten Gerco niet meer zag. De fervent carnavalist […]