Opening Kiekeboe, waterpret en graftrommels…

Op de evenementenkalender van dit weekeinde staat prominent de opening van de nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe. Die opent morgen de deuren op het oude TSB-terrein. De opening is vanaf twaalf uur en de officiële openingshandeling wordt onder meer gedaan door wethouder Pieter van Zwanenburg. De Goorse kinderen hopen op stralend weer want dan kunnen ze, zonder koud te worden, ravotten op het Schoolfeestplein. Daar is de tweede activiteitenmiddag van Goor Collectief met dit keer allerhande waterspelletjes vanaf 13.00 uur. Zondagmiddag is ook weer een graftrommelexpositie (foto) op de algemene begraafplaats en gaan liefhebbers van klassieke muziek op reis naar het concertgebouw in Amsterdam. Voor alle activiteiten klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Kinderspelen Goor Collectief weer goed bezocht5 augustus 2017 Kinderspelen Goor Collectief weer goed bezocht De gehoopte tropische omstandigheden bleven uit maar dat weerhield veel kinderen er niet van om toch naar het Schoolfeestplein te komen. Daar stonden twee grote opblaasbare glijbanen en […]
  • Klassieke busreis van Goor naar Concertgebouw11 mei 2015 Klassieke busreis van Goor naar Concertgebouw De werkgroep Klassieke Kring van De Reggehof te Goor verzorgt ook dit jaar weer de traditionele klassieke busreis. Op donderdag 6 augustus gaat de reis naar het Concertgebouw in Amsterdam. […]
  • Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui6 juli 2021 Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui Kringloopwinkel Kiekeboe is zeker nog tot donderdag gesloten. De schade na de hoosbui van afgelopen zondag loopt in de duizenden euro's. Het water liep de Goorse Kringloopwinkel op de […]
  • Koningsrit van Goorse Oranjevereniging9 april 2021 Koningsrit van Goorse Oranjevereniging Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op […]
  • Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door17 maart 2021 Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door Net als vorig jaar, gaat ook dit jaar het jaarlijks multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof' niet door. De nog geldende coronamaatregelen liggen daaraan ten grondslag. Vorig jaar […]