Gewonden bij ongeluk op kruising Laarstraat en Herman Heijermansstraat

En weer is het raak op de kruising van de Herman Heijermansstraat en de Laarstraat. Bij een aanrijding tussen twee auto’s zijn twee mensen gewond geraakt. Zij zaten in dezelfde auto en moesten voor een behandeling naar het ziekenhuis gebracht worden, nadat ze ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken werden. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. Beiden voertuigen liepen flinke schade op en moesten worden weggesleept.

De kruising tussen de Laarstraat en Herman Heijermansstraat is inmiddels berucht. Meermaals per jaar gebeuren er ongelukken. Vaak doordat geen, of niet op de juiste manier, voorrang gegeven wordt. Weggebruikers spreken van een onoverzichtelijke en vaak gevaarlijke verkeerssituatie.

Foto’s: Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Weer bingo op heikel Goors kruispunt16 september 2015 Weer bingo op heikel Goors kruispunt Het was vanmorgen weer raak op de kruising Herman Heijermansstraat/Laarstraat. Opnieuw knalden twee auto's tegen elkaar. Gelukkig was er geen persoonlijk letsel, maar beide auto's hadden […]
  • Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat3 juni 2018 Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van […]
  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]
  • ‘Weggebruikers oorzaak ongevallen beruchte kruising’11 februari 2016 ‘Weggebruikers oorzaak ongevallen beruchte kruising’ De gemeente Hof van Twente hoeft niet in actie te komen om de verkeerssituatie op de kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat aan te passen. Op deze kruising vinden opvallend veel […]