Weg van Goor naar Lochem weer open

De rijksweg N346 tussen Goor en Lochem is vanaf vandaag weer toegankelijk voor verkeer. De weg was sinds 17 juli gesloten vanwege werkzaamheden aan het asfalt, de berm en de riolering.  Het verkeer werd in de afgelopen drie weken omgeleid via de N347 en de A1. Met de openstelling van de doorgangsweg van Goor naar Lochem is het ergste ‘ verkeersleed’ rond Goor geleden. Vorige week was ook de weg tussen Delden en Hengelo afgesloten waardoor ook in die richting Gorenaren tijdelijk werden gedwongen tot een andere route.

Gerelateerde berichten

  • Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten27 juni 2017 Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten Reizigers die per auto of de fiets van Goor richting Lochem of vice versa willen moeten van 17 juli tot en met 4 augustus een andere weg nemen dan de N346. De provincie Overijssel heeft […]
  • Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten4 juli 2017 Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten De provinciale weg N346 tussen Goor en Hengelo wordt van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli voor een deel volledig afgesloten voor werkzaamheden aan het wegdek. Dat is bekend […]
  • Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten14 juni 2019 Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten Sinds deze week is – naast de Hengelerbrug bij Goor – ook de toegangsweg naar de brug afgesloten voor werkzaamheden. Het betreft de N346 vanaf de kruising (nabij Firezone) tot aan de […]
  • Overlast op de N34710 mei 2017 Overlast op de N347 Overlast voor de Goorse automobilisten de komende weken. De hoofdrijbaan van de provinciale weg N347 Goor – Rijssen krijgt bij de kruising met de A1 een nieuwe asfaltlaag en nieuwe […]
  • A1 deze week moeilijk te bereiken via Markelo6 november 2017 A1 deze week moeilijk te bereiken via Markelo Door de afsluiting van een wegvak in het centrum van Markelo is de snelweg A1 vanuit die richting voor autoverkeer vanuit Goor moeilijk te bereiken deze week. Het gedeelte van de Holterweg […]