Ook Goor geniet van EK-goud Oranjevrouwen (Foto-update 2)

Nederland kleurt oranje na het binnenhalen van de Europese voetbaltitel tijdens het EK vanavond in de Enschedese Grolsch Veste. Daar waren ook tientallen Gorenaren die een kaartje bemachtigd hadden voor de finale tussen Nederland en Denemarken die door het Nederlands vrouwenelftal met 4-2 won. Onder hen ook de in Goor woonachtige Ellen Jansen die aanvankelijk in de oranjeselectie zat maar uiteindelijk afviel. Daarnaast ook veel Gorenaren tijdens de zogenoemde Fanwalk en op de pleinen in de binnenstad van Enschede. Ook in Goor waren de café’s gevuld en werd er zelfs vuurwerk afgestoken toen Viviane Miedema de bevrijdende 4-2 binnen schoot. 

Gespannen gezichten bij café De Ster tijdens de EK-finale

Via social media en mail kwamen er ook bij ons foto’s binnen. Meer is welkom via redactie@nullgoorsnieuws.nl

Jeroen Britsia (3e van rechts) tapte bier in de Fanzone

Tijmen van Wissing deed verslag voor RTV Oost

Gerelateerde berichten

  • Klaassen op schot op EK waterpolo14 januari 2016 Klaassen op schot op EK waterpolo Het gaat uitstekend met Lieke Klaassen en het Nederlands vrouwenwaterpoloteam op het EK in Belgrado. Vandaag werd ook de derde poulewedstrijd gewonnen met grote cijfers. Het Goorse kanon […]
  • Klaasen wint ook tweede WK-duel18 juli 2017 Klaasen wint ook tweede WK-duel Lieke Klaasen heeft ook de tweede poulewedstrijd op het wereldkampioenschap waterpolo met grote cijfers gewonnen. Na de 17-2 zege op Frankrijk werd vandaag Japan met 20-8 verslagen. […]
  • Vakantie voor Ellen Jansen, Goorse niet in selectie EK14 juni 2017 Vakantie voor Ellen Jansen, Goorse niet in selectie EK Geen EK in eigen land voor Ellen Jansen. De Goorse topvoetbalster is niet opgenomen in de selectie van de Oranjeleeuwinnen voor de Europese titelstrijd. Jansen, die deel uitmaakte van de […]
  • EK-deelname Ellen Jansen op de tocht10 juni 2017 EK-deelname Ellen Jansen op de tocht Ellen Jansen lijkt een streep te kunnen zetten door deelname aan het EK. De voetbalster van FC Twente moest gisteravond in de laatste oefeninterland  voor het keuzemoment plaatsnemen op de […]
  • 100 voor Ellen Jansen3 februari 2017 100 voor Ellen Jansen Een bijzondere mijlpaal voor onze nieuwe lokale voetbaltrots. Ellen Jansen heeft haar 100ste doelpunt voor FC Twente gemaakt. De spits van de regerend landskampioen had vanavond in het […]