Ook Goor geniet van EK-goud Oranjevrouwen (Foto-update 2)

Nederland kleurt oranje na het binnenhalen van de Europese voetbaltitel tijdens het EK vanavond in de Enschedese Grolsch Veste. Daar waren ook tientallen Gorenaren die een kaartje bemachtigd hadden voor de finale tussen Nederland en Denemarken die door het Nederlands vrouwenelftal met 4-2 won. Onder hen ook de in Goor woonachtige Ellen Jansen die aanvankelijk in de oranjeselectie zat maar uiteindelijk afviel. Daarnaast ook veel Gorenaren tijdens de zogenoemde Fanwalk en op de pleinen in de binnenstad van Enschede. Ook in Goor waren de café’s gevuld en werd er zelfs vuurwerk afgestoken toen Viviane Miedema de bevrijdende 4-2 binnen schoot. 

Gespannen gezichten bij café De Ster tijdens de EK-finale

Via social media en mail kwamen er ook bij ons foto’s binnen. Meer is welkom via redactie@nullgoorsnieuws.nl

Jeroen Britsia (3e van rechts) tapte bier in de Fanzone

Tijmen van Wissing deed verslag voor RTV Oost

Gerelateerde berichten

  • Jansen naar WK, Hilhorst naar EK10 april 2019 Jansen naar WK, Hilhorst naar EK De tot voor kort in Goor woonachtige Ellen Jansen zit in de definitieve selectie voor het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal, deze zomer in Frankrijk. De aanvalster van Ajax is […]
  • Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen30 maart 2018 Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen Naomi Hilhorst heeft zcht met het Nederlands meisjeselftal onder 17 jaar geplaatst voor het Europees kampioenschap dat vanaf 9 mei in Litouwen wordt gehouden. Het Goorse toptalent, […]
  • Jansen en Hilhorst in nationale selecties31 oktober 2018 Jansen en Hilhorst in nationale selecties Ellen Jansen en Naomi Hilhorst uit Goor zijn opgeroepen voor de komende interlands van respectievelijke het Nederlands vrouwen-voetbalteam en het Nederlands elftal voor meisjes onder de 19 […]
  • Vrouwenvoetbalclinic bij vv Twenthe7 juli 2018 Vrouwenvoetbalclinic bij vv Twenthe Vrouwenvoetbal wint nog altijd aan populariteit. Ook in Goor. Zo rolt de bal inmiddels bij de dames op de velden van alle clubs. Naast vv Twenthe, GFC heeft nu ook Hector een vaste voet […]
  • Invalster Ellen Jansen boekt overtuigende WK-kwalificatiezege met Oranje9 juni 2018 Invalster Ellen Jansen boekt overtuigende WK-kwalificatiezege met Oranje Waar voor velen het seizoen ten einde is, voetbalt Ellen Jansen vrolijk verder. In het shirt van Oranje boekte de Goorse spits gisteravond in de WK-kwalificatie een overtuigende zege op […]