Sarah voor Henriette ten Buuren

Bij Henriette ten Buuren staat een Sarah in de tuin te prijken ter ere van haar 50ste verjaardag. De jaren zijn haar volgens intimi niet aan te zien, maar het is nu toch echt 5 x 10! Namens de familie, vrienden en de buren wordt Henriette van harte gefeliciteerd.

 

Gerelateerde berichten

  • Richard ten Buuren ziet ook Abraham4 augustus 2014 Richard ten Buuren ziet ook Abraham Op de foto staat nog de 49, vandaag tikt hij de 50 aan. Richard ten Buuren vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Voor Richard, die bij het Goorse Schlagerkoor vaak het hoogste lied zingt, […]
  • 13 september 2013 Miranda Leferink ziet Sarah Sarah gaat ook bij haar de deur niet voorbij. Miranda heeft er nu ook een 5 bij. Namens deze weg wil de familie Leferink Miranda nogmaals feliciteren met haar 50e verjaardag!
  • Anita van Assen ziet vandaag Sarah14 juli 2014 Anita van Assen ziet vandaag Sarah Ze heeft er lang naar uitgekeken, maar nu is het zover. Anita van Assen tikt vandaag de 50 aan. Namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren toegewenst.
  • Marja Willems ziet Sarah15 maart 2011 Marja Willems ziet Sarah Marja Willems is ook toegetreden tot de club van vijftig. Haar familie en vrienden willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zelf doet het haar niets, maar Marja Willems hoort nu […]
  • Halve Sarah voor Sandra Endeman27 december 2017 Halve Sarah voor Sandra Endeman Sandra viert vandaag haar 25ste verjaardag. Inmiddels is ze verkast van Goor naar het Gelderse Scherpenzeel, maar de familie laat ook daar van zich horen. Uiteraard ontbreekt een spandoek […]