Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud

Bob is van vrijdag op zaterdag zijn zwarte portemonnee met een witte sticker erop kwijtgeraakt, waarschijnlijk tussen cafetaria De Kievit en de wijk het Heeckeren. In de portemonnee zitten o.a. zijn ID-kaart, OV-chipkaart en enige contanten. Heeft u de portemonnee gevonden, neem dan contact op via 06-36317112.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos verloren bij Cappadocia13 mei 2012 Sleutelbos verloren bij Cappadocia Jeroen is gisteren zijn sleutelbos verloren bij Cappadocia, in het centrum van Goor. Er zit o.a. een BOB sleutelhanger aan. Heeft u de sleutelbos gevonden, dan graag contact opnemen met […]
  • Ook katertje Droppie aan de haal29 augustus 2017 Ook katertje Droppie aan de haal Sinds vorige week vrijdag is katertje Droppie vermist. Droppie is een klein zwart katertje met paar witte haartjes op de borst. Hij is met onbekende bestemming vertrokken vanaf de […]
  • Bjorn zoekt zijn portemonnee (Update)15 februari 2016 Bjorn zoekt zijn portemonnee (Update) Bjorn is vanmorgen zijn portemonnee verloren, waarschijnlijk tijdens het tanken bij Firezone. Het is een leren zwarte portemonnee met een witte All Star-sticker er op. In de portemonnee […]
  • Fiets gevonden in de Pluvierstraat15 december 2015 Fiets gevonden in de Pluvierstraat In de Pluvierstraat is een witte Gazelle-fiets aangetroffen en in bewaring genomen. De eigenaar heeft een paar dagen om zich te melden, daarna wordt de fiets overgedragen aan de gemeente. […]
  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]