Politie waarschuwt voor oplichters in Goor

Onder de noemer ‘te mooi om waar te zijn’, waarschuwt de politie Hof van Twente op hun Facebookpagina voor oplichters en dan met name in Goor en omgeving. “Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat vaak ook zo”, zo stelt men. “Er zijn de laatste tijd meerdere meldingen van oplichting in de omgeving van Goor. Mocht iemand je iets proberen te verkopen en het is dus te mooi om waar te zijn, bedenk je dan goed of je dit dan wel wilt kopen. Controleer zo veel mogelijk van het goed wat te koop wordt aangeboden.”

In haar oproep laat de politie Hof van Twente tevens weten dat wanneer je iets niet vertrouwd, je met hen kunt bellen. Bij geen spoed is dat zoals altijd via 0900-8844 en wanneer er wel spoed bij is, via 112.

Gerelateerde berichten

  • Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]
  • Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven9 augustus 2017 Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven Middenin het Goorse centrum zijn woensdagochtend twee elektrische fietsen ontvreemd. Tussen 11.00 en 11.15 hebben dieven toegeslagen bij de overkapping van het voormalige pand van […]
  • Bierdief is er als de kippen bij…26 juli 2017 Bierdief is er als de kippen bij… Een winkeldief is vanmiddag rond half drie op heterdaad betrapt toen hij probeerde om drie blikken bier en een hele kip te stelen bij de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. De dief […]
  • Oplichters in Twente actief via Whatsapp18 augustus 2016 Oplichters in Twente actief via Whatsapp De politie waarschuwt voor oplichters die actief zijn via berichtenservice WhatsApp in de regio Twente. Op een slinkse manier proberen ze mensen op te lichten. De bedriegers┬ánemen dezelfde […]
  • Handelswaar gegapt bij winkeldiefstal in Bunschotenstraat4 juli 2018 Handelswaar gegapt bij winkeldiefstal in Bunschotenstraat Het was weer eens raak in Goor. Ditmaal een brutale winkeldiefstal in de D.J. Bunschotenstraat. Op dinsdag 26 juni zijn daar tussen 12.45 en 13.30 uur een houten stuurwiel en een blauwe […]