Leon Vosman verrast met halve Sarah

Het is vandaag alweer een kwart eeuw geleden dat Leon Vosman het levenslicht zag. En dat heeft ze gisteren geweten. De vriendinnen verrasten de jarige met een halve Sarah en spandoeken met pakkende teksten. Leon wordt ook via deze weg in het zonnetje gezet. Leon, op naar de 50!

Gerelateerde berichten

  • Erik Eggink ziet Abraham11 november 2011 Erik Eggink ziet Abraham Erik Eggink is dinsdag 50 jaar geworden en viert dat vanavond met een feestje bij Dieka. Samen met zijn vrouw, die in oktober Sarah zag, wordt de 100-jarige mijlpaal gevierd. Namens […]
  • Tessa Altena vandaag 25 jaar9 februari 2017 Tessa Altena vandaag 25 jaar Tessa Altena, volgens intimi een buitengewoon (vrij)-gezellige verschijning, zag haar tuin gisteren versierd met een halve Sarah ter gelegenheid van haar 25ste verjaardag. Ze kan nu […]
  • Rob en Anneke samen 10022 juli 2015 Rob en Anneke samen 100 Dubbel feest voor Rob en Anneke Koebrugge. Nadat Anneke vorige week Sarah zag is het vandaag de beurt aan Rob, hij kan zich opmaken voor de confrontatie met Abraham. Beide mijlpalen worden […]
  • Sarah vandaag voor Ellen Janssen24 april 2015 Sarah vandaag voor Ellen Janssen Ellen Janssen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. De Goorse zag haar tuin verrijkt met poppen, spandoeken en allerhande prullaria ter ere van deze mijlpaal. Vanavond wordt […]
  • Sarah voor Annemarie Groothuis29 juni 2018 Sarah voor Annemarie Groothuis Voor Annemarie Groothuis is groots uitgepakt. De van oorsprong Markelose Goorse viert vandaag haar 50ste verjaardag en zag haar tuin ter ere daarvan omgetoverd met allerhande prullaria. In […]