Tuunte Fashion failliet, winkel blijft nog wel even open

Opnieuw een slag voor het Goorse stadshart. Winkelketen Tuunte Fashion met een prominente vestiging in het centrum van ’t Twentse Haagje heeft faillissement aangevraagd. De noodlijdende onderneming kan de teruglopende markt niet meer het hoofd bieden. Gesprekken met overnamekandidaten liepen vooralsnog op niets uit. In totaal gaat het om zeventien winkels in de provincie Overijssel. Volgens directeur Louis van Andel blijven de winkels voorlopig nog wel open, maar de toekomst is zeer ongewis. In Goor waren de deuren vanmiddag ook geopend van het filiaal en kwam het nieuws voor veel voorbijgangers als een verrassing.

Gerelateerde berichten

  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Tuunte-tijd met live muziek4 april 2016 Tuunte-tijd met live muziek Tuunte Fashion  houdt komende woensdagavond weer een open avond onder de titel Tuunte-tijd om de lente in te luiden. De kledingwinkel in de Grotestraat heeft daarbij de samenwerking […]
  • Tuunte Goor mag hoop houden5 augustus 2017 Tuunte Goor mag hoop houden Hoop voor de Goorse vestiging van Tuunte Fashion. De winkel blijft mogelijk open. Een groot deel van de winkels maakt mogelijk een doorstart. Curator Vincent Jongerius, die […]
  • Morsink stopt met verkoop scooters9 juli 2016 Morsink stopt met verkoop scooters Na veertig jaar stopt ondernemer Morsink in de handel met scooters. Louis Morsink gaat het na veel intensieve jaren wat rustiger aandoen. De verkoop van fietsen en vuurwerk gaat hij online […]
  • Lunchroom Hap geopend11 november 2017 Lunchroom Hap geopend Na enkele weken van verbouwing en voorbereidingen is lunchroom en ijssalon Hap vandaag feestelijk geopend in het Goorse stadshart. De eetgelegenheid wordt bestierd door Rene Remmers en […]