Tuunte Fashion failliet, winkel blijft nog wel even open

Opnieuw een slag voor het Goorse stadshart. Winkelketen Tuunte Fashion met een prominente vestiging in het centrum van ’t Twentse Haagje heeft faillissement aangevraagd. De noodlijdende onderneming kan de teruglopende markt niet meer het hoofd bieden. Gesprekken met overnamekandidaten liepen vooralsnog op niets uit. In totaal gaat het om zeventien winkels in de provincie Overijssel. Volgens directeur Louis van Andel blijven de winkels voorlopig nog wel open, maar de toekomst is zeer ongewis. In Goor waren de deuren vanmiddag ook geopend van het filiaal en kwam het nieuws voor veel voorbijgangers als een verrassing.

Gerelateerde berichten

  • Tuunte-tijd met live muziek4 april 2016 Tuunte-tijd met live muziek Tuunte Fashion  houdt komende woensdagavond weer een open avond onder de titel Tuunte-tijd om de lente in te luiden. De kledingwinkel in de Grotestraat heeft daarbij de samenwerking […]
  • Morsink stopt met verkoop scooters9 juli 2016 Morsink stopt met verkoop scooters Na veertig jaar stopt ondernemer Morsink in de handel met scooters. Louis Morsink gaat het na veel intensieve jaren wat rustiger aandoen. De verkoop van fietsen en vuurwerk gaat hij online […]
  • Nieuwe kledingwinkel vervangt Slim Jeans2 oktober 2015 Nieuwe kledingwinkel vervangt Slim Jeans In het pand van Slim Jeans aan de Grotestraat komt een nieuwe kledingwinkel. PB Cheap Fashion zal vanaf 1 november haar intrek nemen in de bedrijfsruimte die 132 vierkante meter groot is. […]
  • Goor zakelijk in beweging31 maart 2015 Goor zakelijk in beweging Er zijn weer aardig wat verschuivingen aanstaande in het winkelhart van Goor en daarbuiten. Zo is inmiddels duidelijk dat Shoeby Fashion zijn langste tijd in Goor heeft gehad. Franchiser […]
  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]