Elektrische fiets gestolen op station

Naar nu blijkt is vorige week woensdag op het station een fiets gestolen. Het betreft een witte elektrische damesfiets van het merk Gazelle. De misdaad moet zijn verricht tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Hebt u iets gezien neem dan contact op met de politie: 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Wederom inbraak; bedrijfsauto geplunderd8 maart 2016 Wederom inbraak; bedrijfsauto geplunderd Vandalen en inbrekers hebben naar het zich laat aanzien nog altijd vrij spel in 't Twentse Haagje. De politie mag de controle dan hebben aangescherpt, inbraken en vernielingen stapelen […]
  • Wederom inbraken in Goor; woning en twee auto’s18 februari 2016 Wederom inbraken in Goor; woning en twee auto’s Het boevengilde heeft zich weer op brute wijze laten gelden in Goor. Op De Whee zijn vannacht twee auto's geforceerd aan de Carel van Manderhof. De auto's zijn opengebroken en er zijn […]
  • Inbraak in woning Hengevelderstraat2 november 2016 Inbraak in woning Hengevelderstraat Naar nu blijkt is afgelopen weekend ingebroken in een woning aan de Hengevelderstraat. De inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Voor zover kon worden nagegaan, werd er […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]