Rijdende rukker fapt naast joggende vrouwen

Er is weer een fappende fietser actief in Goor. De rijdende rukker fietst achter vrouwen aan en begint hen te verbaal en fysiek te intimideren. Na een oproep van een jonge moeder op Facebook kwamen nog twee vrouwen bij de politie met een soortgelijk verhaal, waarbij ze werden geïntimideerd door een aftrekkende asociaal. De doe-het-zelver houdt zich op in de omgeving van de kinderboerderij en achtervolgde één van de vrouwen tot achter op het Heeckeren. “Na een nare woordenwisseling tijdens het joggen begon hij zichzelf zo ineens te bevredigen”, zegt een van hen aangedaan. “Ik heb er de kriebels van, gelukkig namen de agenten het heel serieus.” De politie heeft de masturberende maloot op de korrel. Toch is het raadzaam om kinderen daar niet in hun uppie te laten spelen, vinden de slachtoffers. De choppende cretin is een jongen van ongeveer 16 á 17 jaar en droeg een grijs shirt.