Rijdende rukker fapt naast joggende vrouwen

Er is weer een fappende fietser actief in Goor. De rijdende rukker fietst achter vrouwen aan en begint hen te verbaal en fysiek te intimideren. Na een oproep van een jonge moeder op Facebook kwamen nog twee vrouwen bij de politie met een soortgelijk verhaal, waarbij ze werden geïntimideerd door een aftrekkende asociaal. De doe-het-zelver houdt zich op in de omgeving van de kinderboerderij en achtervolgde één van de vrouwen tot achter op het Heeckeren. “Na een nare woordenwisseling tijdens het joggen begon hij zichzelf zo ineens te bevredigen”, zegt een van hen aangedaan. “Ik heb er de kriebels van, gelukkig namen de agenten het heel serieus.” De politie heeft de masturberende maloot op de korrel. Toch is het raadzaam om kinderen daar niet in hun uppie te laten spelen, vinden de slachtoffers. De choppende cretin is een jongen van ongeveer 16 á 17 jaar en droeg een grijs shirt. 

Gerelateerde berichten

  • Man masturbeert op fiets door centrum, politie zoekt rijdende rukker20 februari 2017 Man masturbeert op fiets door centrum, politie zoekt rijdende rukker Letterlijke en figuurlijke opwinding in het stadshart van Goor afgelopen zaterdag. Een nog onbekende obscure potloodventer sprak al masturberend een vrouw aan bij verloskundigepraktijk De […]
  • Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs27 januari 2018 Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs Een drukte van belang vanmiddag bij kinderboerderij 't Kukelnest. Daar was de laatste ruilmiddag voor spaarders van de Goorse voetbalplaatjes van Albert Heijn Brandenbarg. De actie waarbij […]
  • Koninklijke post voor kersverse moeder Marriet20 september 2014 Koninklijke post voor kersverse moeder Marriet Bijzondere post voor kersverse moeder Marriet de Beer-Eijkelkamp. De Goorse en haar man Sebastiaan mochten onlangs zoontje Siem in hun midden verwelkomen, waarna de geboortekaartjes de […]
  • De gewone Nederlander…17 oktober 2017 De gewone Nederlander… De Goorse kelen werden afgelopen week vooral gesmeerd door landelijke gebeurtenissen. Natuurlijk de presentatie van het regeerakkoord en onze Burgermoeder die boekjes voorleest aan […]
  • Goorse Feyenoorders vieren groots feest in Rotterdam15 mei 2017 Goorse Feyenoorders vieren groots feest in Rotterdam Het landskampioenschap van Feyenoord is ook door de Goorse Feyenoorders groots gevierd. Een rondgang op Facebook laat zien dat diverse Goorse fans van de Rotterdamse club is afgereisd om […]