Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht

De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. “Heeft u wat gezien? Neem dan contact met ons op”, is het verzoek. Dat kan natuurlijk door te bellen naar 0900-8844, maar ook via een priv├ębericht op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Ook brutale inbraak op Hogenkamp: navigatiesysteem ontvreemd7 november 2014 Ook brutale inbraak op Hogenkamp: navigatiesysteem ontvreemd De brute inbraak in de Albert Heijn van afgelopen nacht lijkt niet op zichzelf te staan. Ook op de Hogenkamp was het in de nacht van donderdag op vrijdag raak. De bij velen bekende kapster […]
  • Politie waarschuwt voor oplichters in Goor7 augustus 2017 Politie waarschuwt voor oplichters in Goor Onder de noemer 'te mooi om waar te zijn', waarschuwt de politie Hof van Twente op hun Facebookpagina voor oplichters en dan met name in Goor en omgeving. "Als iets te mooi is om waar te […]
  • Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan13 augustus 2019 Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan In de Goorse van Kollaan is vannacht een auto aangetroffen waarin diverse soorten drugs lagen. De bestuurder daarvan werd aangehouden. Hij werd getraceerd doordat hij opvallend rijgedrag […]
  • Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven9 augustus 2017 Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven Middenin het Goorse centrum zijn woensdagochtend twee elektrische fietsen ontvreemd. Tussen 11.00 en 11.15 hebben dieven toegeslagen bij de overkapping van het voormalige pand van […]
  • Brute inbraak in woning Buitenhagen23 september 2018 Brute inbraak in woning Buitenhagen Aan de Buitenhagen in Goor is ingebroken in een woning waarbij ook flinke schade en een ravage werd aangericht. De brute inbraak vond gisteren plaats tussen 09.15 en 21:30 uur. […]