Sportief weekend voor de boeg

Het is vakantietijd en dus moeten de meeste plaatsgenoten zich elders vermaken voor het nodige vertier. Wel heeft Goor Collectief morgen een middag speciaal voor kinderen georganiseerd. Op het Schoolfeestplein (bij slecht weer Hoftrends Mannen) zal Patrick van den Burg met allerhande activiteiten de telgen vermaken. Verder prijkt er niet veel op onze agenda. Wel zullen er weer de nodige sportactiviteiten worden ondernemen (zeker nu de voetbalclubs zich langzaam opmaken voor de voorbereiding) en zal een aantal plaatsgenoten op de terrassen duiken bij een beetje schappelijk weer. En de eredivisie begint weer en dus vertrekt ook een groot aantal FC Twente-fans voor het jaarlijkse uitje naar De Kuip.

Gerelateerde berichten

  • Verwarring in de Patrijzenstraat10 februari 2014 Verwarring in de Patrijzenstraat Verkeersdeskundige Joop van den Burg heeft het er maar druk mee. Gisteren toog hij op verzoek van Mirjam Peezenkamp naar de Patrijzenstraat om de kruising met de Roerdompstraat te […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • 3 december 2011 Vuurdoop Van Schaik in betaalde voetbal Wilfried van Schaik heeft zijn debuut gemaakt in het betaalde voetbal. De arbiter uit Goor floot gisteravond zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen. In De Grolsch Veste was hij de […]
  • Stropdaszuipen14 mei 2011 Stropdaszuipen Kaartjeblazen, Mexicaantje en Hoger-Lager. Zomaar een aantal bekende drankspelletjes. Bij CafĂ© De Ster introduceren ze vanavond een redelijk nieuw fenomeen: Stropdaszuipen. Jan Roelofsen […]
  • 12 augustus 2015 Rommelmarkt als afsluiting Grenzeloze weken Het is voor de Goorse jeugd een traditie op Koningsdag maar ook nu kunnen de overbodige spulletjes van zolder worden gehaald. Ter afsluiting van de Grenzeloze weken in het Goorse centrum […]