Ophef groot over fappende fietser, klachten stromen binnen

De vunzige vandaal ging vandaag viraal door Goor. Op Facebook bereikte het bericht over de doe-het-zelver binnen een paar uur ruim meer dan 10.000 bezoekers. En de ophef is dan ook groot over de rijdende rukker. Het zou gaan om een lokale tiener, die zich de laatste maanden veel vaker intimiderend bevredigend opstelde in ’t Twentse Haagje. Ook gisteren nog aan de rand Goor. De vrouw heeft dit ook gemeld bij de politie, die nu meerdere tips in handen hebben over de fappende fietser. Of zij al stappen hebben ondernomen om de jongen te ‘helpen’, is ongewis.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Lijst met coördinatoren buurtpreventie compleet2 februari 2017 Lijst met coördinatoren buurtpreventie compleet Goor is 'gedekt' voor wat betreft het aantal coördinatoren die zich hebben aangemeld om een sturende rol te vervullen in alle wijken. Initiatiefnemer André Bouma vond via Facebook binnen […]
  • “Een dienst mee!” op Hofstreek TV18 oktober 2017 “Een dienst mee!” op Hofstreek TV In het programma "Een dienst mee!" volgt HofstreekTV de Politie in de Hof van Twente twee diensten lang. De lokale tv loopt mee met de wijkagent uit Markelo die hen wat vertelt over […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]