Ophef groot over fappende fietser, klachten stromen binnen

De vunzige vandaal ging vandaag viraal door Goor. Op Facebook bereikte het bericht over de doe-het-zelver binnen een paar uur ruim meer dan 10.000 bezoekers. En de ophef is dan ook groot over de rijdende rukker. Het zou gaan om een lokale tiener, die zich de laatste maanden veel vaker intimiderend bevredigend opstelde in ’t Twentse Haagje. Ook gisteren nog aan de rand Goor. De vrouw heeft dit ook gemeld bij de politie, die nu meerdere tips in handen hebben over de fappende fietser. Of zij al stappen hebben ondernomen om de jongen te ‘helpen’, is ongewis.

Gerelateerde berichten

  • PvdA vreest verdere toename vandalisme op schoolpleinen en wil actie29 september 2022 PvdA vreest verdere toename vandalisme op schoolpleinen en wil actie De lokale PvdA heeft schriftelijke vragen gesteld aan het College van B&W over de toename van vandalisme op de diverse schoolpleinen in Goor en omgeving. Daar wordt steeds vaker glas […]
  • Twee bestuurders aangehouden op de Zomerweg27 september 2022 Twee bestuurders aangehouden op de Zomerweg De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee bestuurders aangehouden op de Zomerweg. Een automobilist reed daar eerst over een verkeerseiland en ramde een lantaarnpaal. Uit […]
  • Politie zoekt getuigen mishandeling3 augustus 2022 Politie zoekt getuigen mishandeling De politie Hof van Twente is op zoek naar getuigen van een mishandeling op De Whee gisteren. Rond 17.50 uur is gevochten in de omgeving van de Wulpstraat en de Merelstraat in Goor. Hier […]
  • Weer ongeval op N34730 juni 2022 Weer ongeval op N347 Evenals gisteren was het ook vandaag raak op de N347. Op de weg richting Enter was er aan het eind van de middag een kop-staartbotsing in de rijrichting Goor ter hoogte van het viaduct […]
  • Aanrijding in de Kloosterlaan18 maart 2022 Aanrijding in de Kloosterlaan Een vrouw is aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding in de Kloosterlaan. Ze werd geraakt bij de Heeckerenschool en raakte daarbij gewond. Ze is afgevoerd naar het […]