voor Arthur maakt Pluisje wel even tijd…

Beroering in Brabant waar een van de allergrootste voetballers aller tijden ineens zijn opwachting maakte. Diego Armando Maradona is in Mierlo waar hij als hoofdtrainer van FC Fujairah, dat uitkomt op het tweede niveau in de Verenigde Arabische Emiraten, op trainingskamp is. De komst van ‘ Pluisje’  deed bij Arthur Schoneveld alle alarmbellen rinkelen. De in Goor woonachtige voetballiefhebber en lid van GFC, bedacht zich geen moment en reisde af om zijn idool in levende lijve te zien. Na de training wilde hij uiteraard ook op de foto met de omstreden Argentijn in de wetenschap dat Maradona nogal wispelturig is als het gaat om dit soort contacten. Maar in dit geval bleek de voormalige wereldkampioen goed geluimd en poseerde hij gewillig waardoor voor Schoneveld een lang gekoesterde droom werkelijkheid werd.

Gerelateerde berichten

  • GFC-ers vernielen chalets in Duitsland2 november 2015 GFC-ers vernielen chalets in Duitsland Een tweetal spelers van de eerste selectie hebben het interieur van twee chalets in het Duitse Bad Rothenfelde vernield. Dat is al gebeurd tijdens een trainingskamp voorafgaand aan het […]
  • Goorse transportgeschiedenis verhuist naar Enter17 maart 2017 Goorse transportgeschiedenis verhuist naar Enter Het is een stukje Goors ondernemerschap met veel historie maar straks echt geschiedenis. Goorsche Overslag en Transportbedrijf Wibbelink met de hoofdvestiging aan de Goorse […]
  • Jelle Klaasen gaat trouwen30 januari 2018 Jelle Klaasen gaat trouwen Jelle Klaasen gaat trouwen. De Goorse topdarter maakte dat bekend in een (Engelstalig) interview met zijn nieuwe sponsor Unicorn, een grote speler op het gebied van darts-benodigdheden. De […]
  • Gorenaren winnen regionale biljarttitels6 januari 2014 Gorenaren winnen regionale biljarttitels De regionale kampioenschappen driebanden waren gisteren een Goorse aangelegenheid. In Lochem werden de persoonlijke kampioenschappen van de biljartbond LoGo in de eerste klasse een prooi […]
  • Hector kansloos tegen FC Het Centrum6 april 2015 Hector kansloos tegen FC Het Centrum Hector had vanmiddag niets in te brengen tegen FC Het Centrum. De formatie van trainer Mark Dijkstra miste een leger aan geblesseerden en geschorsten en dat had zijn weerslag op de […]