voor Arthur maakt Pluisje wel even tijd…

Beroering in Brabant waar een van de allergrootste voetballers aller tijden ineens zijn opwachting maakte. Diego Armando Maradona is in Mierlo waar hij als hoofdtrainer van FC Fujairah, dat uitkomt op het tweede niveau in de Verenigde Arabische Emiraten, op trainingskamp is. De komst van ‘ Pluisje’  deed bij Arthur Schoneveld alle alarmbellen rinkelen. De in Goor woonachtige voetballiefhebber en lid van GFC, bedacht zich geen moment en reisde af om zijn idool in levende lijve te zien. Na de training wilde hij uiteraard ook op de foto met de omstreden Argentijn in de wetenschap dat Maradona nogal wispelturig is als het gaat om dit soort contacten. Maar in dit geval bleek de voormalige wereldkampioen goed geluimd en poseerde hij gewillig waardoor voor Schoneveld een lang gekoesterde droom werkelijkheid werd.

Gerelateerde berichten

  • Arthur Schoneveld wint Goorse Tourpoule29 juli 2018 Arthur Schoneveld wint Goorse Tourpoule Arthur Schoneveld mag zich een jaar lang de beste Tourkenner van Goor noemen. Hij schreef vandaag de prestigieuze Goorse Tourpoule op zijn naam. Het verschil was miniem, maar voldoende […]
  • Twenthe in zonnig Spanje onderuit in oefenduel7 januari 2020 Twenthe in zonnig Spanje onderuit in oefenduel Het moet uiteindelijk leiden tot betere prestaties in de tweede seizoenshelft in de vierde klasse B voor de selectie van vv Twenthe. Die vertrok zaterdagnacht voor een heus trainingskamp […]
  • Schoolfeest op zee…27 oktober 2018 Schoolfeest op zee… Het was al vroeg Schoolfeest vorige week op cruiseschop De Quist. Die voer in Egyptische wateren van Luxor naar Abu Simbel en kende ook twee Goorse opvarenden. Jeanette Schoneveld vierde […]
  • GFC-ers vernielen chalets in Duitsland2 november 2015 GFC-ers vernielen chalets in Duitsland Een tweetal spelers van de eerste selectie hebben het interieur van twee chalets in het Duitse Bad Rothenfelde vernield. Dat is al gebeurd tijdens een trainingskamp voorafgaand aan het […]
  • Goorse transportgeschiedenis verhuist naar Enter17 maart 2017 Goorse transportgeschiedenis verhuist naar Enter Het is een stukje Goors ondernemerschap met veel historie maar straks echt geschiedenis. Goorsche Overslag en Transportbedrijf Wibbelink met de hoofdvestiging aan de Goorse […]