Weldammerbrug geeft Goor kleur deze zomer

Het geeft een beetje kleur aan Goor in deze grauwe herfsttijden: de Weldammerbrug. De make-over van de brug tussen Diepenheim en Goor is klaar en voorzien van tientallen kleurtjes. Het is omgedoopt tot een fleurig kunstwerk. Het is het werk van Wia van Dijk en ingegeven door de Kunstroute Heerlijck Zicht. Daar kunnen toeristen door Goor en omgeving fietsen om te eindigen in ’t Stedeke. Deze fietsroute loopt nog tot en met 3 september. De voorbijgangers kunnen tot die zeker genieten van het kleurenpalet op de brug.

Gerelateerde berichten

  • Aangepaste openingstijden Reggehof9 juli 2017 Aangepaste openingstijden Reggehof Ook een groot aantal theatermedewerkers is met zomerreces. De Reggehof is van zaterdag 22 juli tot en met zondag 3 september 2017 dan ook alleen geopend tijdens activiteiten. Het […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Win 10.000 euro met duurzaam plan16 augustus 2016 Win 10.000 euro met duurzaam plan Mensen met een creatief en duurzaam plan kunnen 10.000 euro verdienen. Per gemeente stelt het jubilerende Cogas een cheque beschikbaar om het plan tot wasdom te laten komen. Het gaat om […]
  • Collectanten gezocht voor gehandicapten14 september 2017 Collectanten gezocht voor gehandicapten Om voldoende geld in te zamelen voor de verstandelijk gehandicapten zoeken vrijwilligers collectanten voor de collectebus. Deze collecte is van 25 tot 30 september. "Zijn er mensen die een […]
  • Schoolfeestfonds ondersteunt mantelzorgers30 oktober 2015 Schoolfeestfonds ondersteunt mantelzorgers De mantelzorgers in Goor en omgeving worden op de zogenoemde Dag van de Mantelzorg in het zonnetje gezet. Op dinsdag 10 november wordt er in dat kader een bijeenkomst georganiseerd bij 't […]