Een kloddertje roze hier…

Zoals Tante Til uit de nostalgische kinderserie ‘De familie Knots’ zou zeggen: “Een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar…”. Vanmiddag deed dat opgeld in het tot atelier omgetoverde magazijn van Hoftrends Mannen in de Grotestraat. Daar verzamelden meer dan zestig kinderen zich om zich te vermaken met nog veel meer kleuren tijdens de creatieve schildermiddag onder leiding van Patrick van den Burg. Daarmee werd ook de derde kindermiddag van Goor Collectief een succes. In totaal zijn in de afgelopen vakantieweken zo’n 220 kinderen vermaakt met stormbanen, mountainbiken en schilderen. De activiteiten werden met name georganiseerd voor kinderen die niet op vakantie kunnen, waren of al zijn geweest. De Goorse jeugd kan zicch nu opmaken voor het Houtdorp dat vanaf dinsdag 29 augustus weer zal worden gebouwd op De Hogenkamp.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Politie arriveert vaak te laat bij noodgevallen11 april 2016 Politie arriveert vaak te laat bij noodgevallen Goor wordt op dit moment geterroriseerd door een gretig dievengilde. Veel inwoners zijn de laatste tijd slachtoffer van een brute inbraak. De politie kan in sommige gevallen uitkomst […]
  • ’t Badhoes nieuwe naam voor buurtvoorziening Tuindorp7 december 2017 ’t Badhoes nieuwe naam voor buurtvoorziening Tuindorp De nog te openen buurtvoorziening in Tuindorp heeft alvast een naam: 't Badhoes. Dat werd deze donderdagmiddag bekend gemaakt in de voormalige peuterspeelzaal aan de Jurriën Sprakelstraat, […]
  • Niet pluis…9 augustus 2017 Niet pluis… Deze maand wordt ze zestien: Isra van Aksema. En vandaag exact dertien jaar geleden beleeft ze met haar familie een horrordag die haar leven compleet en dan ook compleet op de schop gooit. […]
  • Expositie Back to Nature5 oktober 2011 Expositie Back to Nature Patricia van den Camp laat komende zaterdag haar werk van de afgelopen twee jaar zien. Ze showt met haar expositie 'Back to Nature' een fotoserie waarin de natuur op verrassende wijze naar […]