Wagen ramt paal bij Jumbo

Een grote wagen kwam vanmiddag in aanraking met een paaltje bij de kruising Herman Heijermanstraat-van Kollaan. Tegenover de Jumbo-supermarkt liep de eigenaar van het voertuig schade op. Hij zag het paaltje over het hoofd en botste er tegenaan. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.

Gerelateerde berichten

  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Goor verdeeld over komst Stadsraad, nieuwe poll over kruising26 januari 2016 Goor verdeeld over komst Stadsraad, nieuwe poll over kruising De Goorse bevolking is verdeeld als het gaat om het nut van de oprichting van de Goorse Stadsraad. Uit een poll op deze site denkt 55% van de bijna 600 stemmers dat de nieuwe raad niet […]
  • Blikschade bij kop-staartbotsing Molenstraat26 september 2016 Blikschade bij kop-staartbotsing Molenstraat Knal, boem, raak aan de Molenstraat. Daar vond vanmiddag een kop-staartbotsing plaats bij de afsluiting en werkzaamheden van de Gasunie. Daarbij liepen twee betrokken auto's lichte […]
  • Weer raak op beruchte kruising Laarstraat11 januari 2016 Weer raak op beruchte kruising Laarstraat En weer was het raak vandaag op de inmiddels beruchte kruising Laarstraat Herman Heijermanstraat. Daar knalde rond half twee een zwarte Alfa Romeo met een Litouws kenteken hard op een Opel […]
  • ‘Weggebruikers oorzaak ongevallen beruchte kruising’11 februari 2016 ‘Weggebruikers oorzaak ongevallen beruchte kruising’ De gemeente Hof van Twente hoeft niet in actie te komen om de verkeerssituatie op de kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat aan te passen. Op deze kruising vinden opvallend veel […]