Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg

Na de bonnenregen van vorige week op de S15, zou het zomaar weer eens prijs kunnen zijn voor de politie. Woensdagochtend hebben ze namelijk een snelheidscontrole gehouden op de Zomerweg en diezelfde S15, ofwel de N347. Daarbij zullen ongetwijfeld weer veel forenzen en andere weggebruikers gepasseerd zijn. Het busje van waaruit de controle gehouden werd stond onder het viaduct van de Zomerweg en is inmiddels weer verdwenen.

Gerelateerde berichten

  • Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes26 april 2018 Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes De politie Hof van Twente heeft vanochtend een snelheidscontrole gehouden aan de Hengevelderstraat Goor. Dit na meerdere klachten van buurtbewoners die aangeven dat er vaak veel te ahrd […]
  • Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg23 november 2017 Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg De politie Hof van Twente heeft vanochtend tussen 09.15 uur en 09.45 uur een snelheidscontrole uitgevoerd op de Diepenheimseweg net buiten Goor. Met een laserpistool werden ter hoogte van […]
  • Bonnetjesregen op N347 tussen Goor en Rijssen10 augustus 2017 Bonnetjesregen op N347 tussen Goor en Rijssen Kassa voor de politie van de regio Twente! Bij een een snelheidscontrole op de N347 tussen Goor en Rijssen, ook wel de S15 genoemd, zijn dinsdagochtend liefst 386 voertuigen geflitst. De […]
  • Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim14 juli 2015 Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim Een flinke snelheidscontrole vandaag, net buiten Goor, op de weg richting Diepenheim. Een politiemacht staat, gewapend met camera, op de parkeerplaats in de scherpe bocht bij de weg naar […]
  • 165 automobilisten op de bon op N34718 april 2018 165 automobilisten op de bon op N347 Op de N347, de weg tussen Goor en Rijssen (S15) zijn afgelopen dinsdag maar liefst 165 automobilisten op de bon geslingerd. Het verkeer werd in beide richtingen geconctroleerd. Er reden […]