Weer brand in papiercontainer

De Goorse brandweerlieden werden vanochtend vroeg gewekt. Rond half zes werd wederom brand gemeld bij de papiercontainer achter De Borch. Eerder deze week vloog de papierberg naast de container ook al in brand. Toen was brandstichting van jonge onverlaten de oorzaak. Ook nu is dat de meest waarschijnlijke oorzaak.

Gerelateerde berichten

  • Telecomwinkel Optie1 weer open (adv)14 december 2013 Telecomwinkel Optie1 weer open (adv) De vestiging van de telecom-zaak Optie1 in Goor is weer geopend. De hernieuwde winkel aan de Grotestraat 55 staat nu onder leiding van storemanager Mark Jan Roos: "Onze winkel is onderdeel […]
  • Palmpasenoptocht terug van weggeweest10 april 2022 Palmpasenoptocht terug van weggeweest Enkele tientallen kinderen liepen aan het begin van de middag mee met de Palmpasenoptocht. De rondgang die is georganiseerd door de stichting Kindvriendelijk Goor begon, na afwezigheid […]
  • Als de dagen lengen, gaan de vorsten strengen15 januari 2015 Als de dagen lengen, gaan de vorsten strengen Sneeuw hebben we in Goor nog niet gezien. Wel heeft het druilerige plenzen plaatsgemaakt voor helder en kouder weer. Dit werd gisteravond treffend in beeld gebracht door Eric Effing, die […]
  • Aanrijding bij station, fikse blikschade13 mei 2017 Aanrijding bij station, fikse blikschade Een aanrijding bij een der ongelukkigste verkeersaders in Goor. Bij het station kwamen deze twee auto's (foto) vanavond met elkaar in botsing, waarbij beide voertuigen behoorlijke […]
  • In het voetspoor van Bert Haanstra, nieuw boek over Goorse cineast22 maart 2016 In het voetspoor van Bert Haanstra, nieuw boek over Goorse cineast Bijna twintig jaar na zijn overlijden leeft Bert Haanstra nog altijd voort. Het nieuwe boek over de beroemde Goorse cineast, die als eerste Nederlander een Oscar won, verschijnt op 7 april […]