Poes Lola neemt hazenpad vanaf De Malberg

Lola is een drie jaar oude gechipte en gesteriliseerde Poes. Ze is vanaf De Malberg vertrokken met onbekende bestemming en tot heden niet weer teruggekeerd. Ze houdt van gezelligheid, dus het is goed mogelijk dat ze ergens is gaan `buurten`.  Heeft u Lola gezien, neem dan contact op via 0547-850172. 

Gerelateerde berichten

  • Poes Pip vermist omgeving Kloosterlaan22 juni 2018 Poes Pip vermist omgeving Kloosterlaan Poes Pip is afgelopen woensdag aan de haal gegaan en heeft zich tot heden niet meer laten zien. Pip heeft een grijze vacht met een witte vlek op de borst en is redelijk schuw. Heeft u Pip […]
  • (Update) Zwarte kater Tom vermist23 juli 2020 (Update) Zwarte kater Tom vermist Tom is zoek. De zwarte poes is weggelopen in de buurt van de Waterstraat. Tom is dus zwart, maar met witte pootjes en een wit befje. De kater is angstig en ongeveer 10 jaar oud. Diegene […]
  • Poes Macy vermist Bleekstraat24 januari 2019 Poes Macy vermist Bleekstraat Poes Macy is sinds gisteren vermist. Ze is vertrokken vanaf de Bleekstraat en tot heden niet meer gezien. Macy heeft een grijze vacht en witte pootjes, een witte buik en een wit befje. Ze […]
  • jb poesbibi vermist3 december 2013 Poes Bibi vermist op Het Gijmink De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets […]
  • Poes Snoes is vermist23 september 2020 Poes Snoes is vermist Poes Snoes is vermist. Van haar is sinds zondagmiddag niets meer vernomen door haar baasjes. "Wij wonen aan de Deldensestraat in Goor en daar is ze dan ook voor het laatst gezien", laten […]