Dames GMHC zoeken nieuwe coach online

Het eerste damesteam van de Goorse Hockeyclub GMHC is met spoed op zoek naar een nieuwe coach. Via Facebook doen de dames een oproep met een tekst waarui ook de nodige ambitie spreekt. “Dit seizoen gaan we voor het kampioenschap in de 4e klasse (oftewel een ritje op de platte wagen, confetti kanonnen en veel champagne) en daar hebben wij hulp bij nodig!”. De nieuwe coach heeft volgens de hockeysters geen diploma nodig maar dient wel het nodige enthousiasme mee te brengen. De nieuwe coach moet de opvolger worden Ans Vorkink die de laatste drie seizoenen het eerste damesteam van GMHC coachte. Ge├»nteresseerden kunnen mailen naar info@nullgoorsemhc.nl.

GMHC Dames 1

Gerelateerde berichten

  • Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn25 april 2016 Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn Het eerste dameshockeyteam van GMHC won zondag vrij eenvoudig van Twello. Op het kunstgras aan de Goorse Rubenstraat werd het 6-2. Bij rust was het 2-0 door treffers van Anne Jansen. Vlak […]
  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]
  • Hockeydames GMHC verliezen topper van Haackey7 mei 2017 Hockeydames GMHC verliezen topper van Haackey De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey-club verloren vandaag de topper tegen koploper Haackey met 1-3. GMHC, de nummer twee van de ranglijst, speelde een uitstekende eerste helft en […]
  • Hockeydames kloppen Holten: 4-031 oktober 2016 Hockeydames kloppen Holten: 4-0 De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey Club wonnen zondag met 4-0 van Holten. Met rust was het 2-0 door doelpunten van Ilse Veltkamp en Verel Bolink. In de tweede helft scoorde Isabel […]
  • Zevenklapper voor GMHC-dames28 november 2016 Zevenklapper voor GMHC-dames De hockeydames van de Goorse Mixed Hockeyclub hebben de eerste seizoenshelft afgesloten met een klinkende 7-0 overwinning. Tegen het Deventerse Oude IJsselstreek was het bij rust al 4-0. […]