Mallorca-party in afgesloten Grotestraat

Er komen enerverende weekeinden aan voor de Goorse sportliefhebbers, feestgangers- en cafébezoekers. Over een kleine twee weken is er de wielerronde in het centrum van Goor met aansluitend de Goorse Avond. Een week eerder, komend weekend dus, is er naast de Restantenmarkt in het stadshart, ook een feest op de straat voor de Goorse café’s Johnys en De Buurman. De uitbaters van de twee naastgelegen horecagelegenheden hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk een zogenoemde Mallorca-party. Tijdens dit zomerse festijn is de Grotestraat afgesloten voor verkeer en zullen er diverse zangers en DJ’s optreden. Ook zijn er ‘Biertowers’ en kan er op een Rodeostier gereden worden. Het Goorse Mallorca-feest begint komende zaterdag al om 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Restantenmarkt, Mallorcaparty en Maarkels feest…25 augustus 2017 Restantenmarkt, Mallorcaparty en Maarkels feest… Het is het laatste weekend van augustus en dat betekent dat weer vele Gorenaren de 'berg' over trekken voor het Markelose Dorpsfeest. Daar treedt dit weekend onder meer de Goorse band […]
  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]
  • Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek30 maart 2018 Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek Het komende Paasweekeinde staat in het Goorse, zoals elk jaar, weer bol van de activiteiten. Het hele weekeinde zijn er Paasdiensten in de diverse kerken. Daarnaast is er vanavond een […]
  • Rengelavond, Groenendijk en Darts22 februari 2019 Rengelavond, Groenendijk en Darts De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeldt allereerst een zogenoemde Rengel-avond bij Café Spek. Dit is een gezellige avond in de geest van voormalig café De Batse-uitbater Bert […]