Mallorca-party in afgesloten Grotestraat

Er komen enerverende weekeinden aan voor de Goorse sportliefhebbers, feestgangers- en cafébezoekers. Over een kleine twee weken is er de wielerronde in het centrum van Goor met aansluitend de Goorse Avond. Een week eerder, komend weekend dus, is er naast de Restantenmarkt in het stadshart, ook een feest op de straat voor de Goorse café’s Johnys en De Buurman. De uitbaters van de twee naastgelegen horecagelegenheden hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk een zogenoemde Mallorca-party. Tijdens dit zomerse festijn is de Grotestraat afgesloten voor verkeer en zullen er diverse zangers en DJ’s optreden. Ook zijn er ‘Biertowers’ en kan er op een Rodeostier gereden worden. Het Goorse Mallorca-feest begint komende zaterdag al om 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Stralende eerste nazomer-koopjesmarkt4 september 2021 Stralende eerste nazomer-koopjesmarkt De eerste nazomer-koopjesmarkt trok, zeker vandaag, redelijk wat bezoekers. Dat kwam met name door het stralende weer. De markt is de opvolger van de restantenmarkt in het Goorse […]
  • Nazomer Koopjesmarkt vervangt Restantenmarkt28 augustus 2021 Nazomer Koopjesmarkt vervangt Restantenmarkt De Stichting BIZ Centrum Goor organiseert volgende week vrijdag en zaterdag een zogenoemde Nazomer Koopjesmarkt in het Goorse centrum. Dit is de vervanger van de Restantenmarkt die met […]
  • Goor weer kapsalon rijker13 januari 2021 Goor weer kapsalon rijker We kunnen er vanwege de Corona-maatregelen nu niks mee maar net na de strenge lockdown zou het direct goed van pas komen. Goor krijgt er een kapsalon bij. In de Grotestraat gaat, wanneer […]
  • Restantenmarkt in het stadshart28 februari 2020 Restantenmarkt in het stadshart Het is weer Restantenmarkt in het Goorse stadshart. Met name de kleding- en schoenenwinkels hebben daarvoor de kraampjes buiten staan met waar wat voor gereduceerde prijzen weg mag. De […]