Open Goorse Tenniskampioenschappen

De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen georganiseerd op de banen van beide verenigingen. Aan de 31ste editie, waarvoor de inschrijving nog geopend is, kan worden deel genomen in de categorieën 3 tot en met 9. De finales worden afgewerkt op het complex van De Mossendam op sportpark Heeckeren.

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving voor Open Goorse gestart9 augustus 2016 Inschrijving voor Open Goorse gestart Van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september organiseren Tennisvereniging de Mossendam en de Goorse Tennis Club de Landhuisliving Open Goorse, een jaarlijks terugkerend open […]
  • Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door19 juli 2020 Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde 'Thuisin Open Goorse' wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op […]
  • Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi30 oktober 2017 Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi De jeugdleden van de Goorse tennisclubs GTC en Mossendam overheersten dit weekeinde tijdens het 4e ‘Hof van Twente Uitwisselingstoernooi’ waarin 45 kinderen streden om de prijzen. Er […]
  • Mossendammers heersen bij GTC19 maart 2015 Mossendammers heersen bij GTC Het zogenoemde Dubbeltje op zijn Kant’(s) dubbeltoernooi van de Goorse Tennis Club (GTC) werd in de afgelopen week grotendeel beheerst door spelers en speelsters van zustervereniging De […]
  • Inschrijving Open Goorse geopend6 augustus 2018 Inschrijving Open Goorse geopend TV De Mossendam en De Goorse Tennisclub organiseren zoals ieder jaar wederom de Open Goorse Tenniskampioenschappen. De 32 editie van de 'Open Goorse' vindt plaats in de week van 3 t/m 9 […]