Kiekeboe komt handen te kort…

De nieuwe Kringloopwinkel Kiekeboe blijkt een onverdeeld succes maar dat heeft, nu al, ook de nodige consequenties. Er is een gebrek aan vrijwilligers en daarom luidt de leiding nu al de noodklok. “Kiekeboe komt echt enthousiaste handen tekort”. De kringloopwinkel aan de Bunschotenstraat heeft plek voor mensen die minstens een dagdeel in de week kunnen helpen. Zo is er behoefte aan chauffeurs, sterke bijrijders, magazijnmedewerkers, reparateurs, caissières, winkelmedewerkers, schoonmakers en klusjesmensen. Voor aanmelding of informatie kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 0547-820330.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]
  • Grote drukte bij Kiekeboe na opening5 augustus 2017 Grote drukte bij Kiekeboe na opening Dat de behoefte aan een nieuwe Kringloopwinkel, na de brand bij Wawollie vorig jaar groot is in Goor, bleek vandaag. De nieuwe vestiging van Kiekeboe op het voormalige TSB-terrein trok […]
  • Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe20 juli 2017 Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe Ze is er enorm mee in haar nopjes. Anke Nijhoff, drijvende kracht achter de nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe op het TSB-terrein. "Het is diep ontroerend", schrijft ze in een bericht aan […]
  • Kiekeboe zoekt vrijwilligers7 mei 2018 Kiekeboe zoekt vrijwilligers Door het succes van Kiekeboe is de kringloopwinkel dringend op zoek naar vrijwilligers. De nieuwe zaak is zes dagen per week geopend en is niet alleen in de winkel actief, maar ook bij de […]
  • De Kringloop zoekt meer draagvlak in Goor8 september 2018 De Kringloop zoekt meer draagvlak in Goor De Kringloop Hof van Twente heeft deze zomer een metamorfose ondergaan. De welzijnsinstelling is vanaf 1 september vijf dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen […]