Koning te rijk tijdens lange rit door Spanje

Er komen nog steeds fraaie vakantiefoto’s binnen bij deze site en ze zijn nog steeds welkom via redactie@nullgoorsnieuws.nl. Arno Koning en Karinke Stegeman gebruikten dat adres voor het sturen van mooie foto’s vanaf bijzonder plekke in Spanje. Daar poseerde het paar, dat nu een jaar in Goor woont, met Schoolfeestvlag, bij het nationale park Sierra Nevada en in het dorpje Ronda. De toerden per motor maar liefst 4800 kilometer.

Gerelateerde berichten

  • Paella en patatje oorlog…5 september 2017 Paella en patatje oorlog… De eerste column van een fonkelnieuw seizoen “Namens Niels”. We hebben onze zinnen kunnen verzetten in de zomervakantie en zijn weer opgeladen om er een jaartje tegenaan te gaan. In mijn […]
  • Walhalla voor doorgewinterde comazuipertjes…30 augustus 2016 Walhalla voor doorgewinterde comazuipertjes… Weer thuis in “mijn Goor” na een verre autoreis naar het land van de zon. Spanje is een geweldig land, zeker een aanrader. Alles was mooi, behalve de weg er naar toe en weer terug. Je moet […]
  • Meeste Gorenaren naar het buitenland op vakantie23 juli 2017 Meeste Gorenaren naar het buitenland op vakantie De schoolvakantie is begonnen en dat betekent dat velen zich opmaken voor een verblijf elders. De meeste Gorenaren kiezen voor een trip naar het buitenland. Uit een poll op deze site […]
  • Gelukkig hebben we de beelden nog…18 april 2017 Gelukkig hebben we de beelden nog… Het is de 'The Day After' het Goorse Bigband Festival waarop de organisatie met een goed gevoel op terug kan kijken. Zeker gezien het grote aantal bezoekers, ook van buiten Goor, dat het […]
  • Het Bigband Festival is in volle gang (met video)17 april 2017 Het Bigband Festival is in volle gang (met video) Het is al erg druk in het Goorse centrum waar de negende editie van het Bigband Festival inmiddels in volle gang is. Het weer was vanochtend prima en dat heeft veel mensen over de streep […]