Nicole Gelen kwart eeuw oud

Nicole Gelen is vandaag een halve Saar rijker, ze viert haar 25ste verjaardag. Nicole wordt via deze weg gefeliciteerd namens Johan, Ans, Iris, Rob en haar vriendinnen. Vanavond wordt er volop geproost op de jarige, het kan nog een lange nacht worden……

Gerelateerde berichten

  • Ans Gelen ziet Sarah3 oktober 2011 Ans Gelen ziet Sarah Het is niet iedereen gegund; vijftig jaar worden op de warmste 1 oktober ooit. Ans Gelen was afgelopen zaterdag wel zo'n geluksvogel en kon in de stralende zon genieten van de door […]
  • Nicole Rodijk neemt afscheid bij Fysiotherapie Smit24 december 2018 Nicole Rodijk neemt afscheid bij Fysiotherapie Smit Na ruim vier jaar als fysiotherapeut bij fysiotherapie Smit te hebben gewerkt heeft Nicole Rodijk vorige week afscheid genomen. Nicole gaat samen met haar vriend op wereldreis, waarna […]
  • Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar1 augustus 2012 Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar Afgelopen zaterdag is Janine 25 jaar geworden. Hoewel Sjaan, zoals haar vriendenkring naar noemt, normaal niet achteraan staat bij een feestje was ze niet van plan er veel aandacht aan te […]
  • Nicole Bussink proost alvast op Sarah16 december 2017 Nicole Bussink proost alvast op Sarah Nicole neemt vandaag alvast een voorschot op haar ontmoeting met Sarah, die ze 24 december zal zien. Gisteren waren de vriendinnen druk in de weer om een spandoek en een "flesje"prosecco […]
  • Kees Krouwel 50 jaar13 juni 2011 Kees Krouwel 50 jaar Kees is 50 jaar, Ja dat is echt waar!Deze handige bakker,is elke dag vroeg wakker.Hij brengt de brood tot aan de deur en dat is fijn.Maar vandaag mag er gebak bij zijn.Met al zijn vrienden […]