Hissink na zware crash nog altijd niet bij kennis

Tijdens de voorlaatste proef in de rally rondom het Belgische Bocholt is de in Goor woonachtige Bart Hissink dit weekend tegen een boom gevlogen.  De vaste navigator van René Kuipers was nog herstellende van een ongeval in Portugal, waardoor Hissink dit weekend plaats nam naast Kuipers. Bart Hissink is nog steeds niet bij kennis. Hij is in het ziekenhuis van Genk en wordt nog steeds onderzocht. Bij de rally verspeelde Erik Wevers zoals eerder gemeld zijn koppositie, maar de nederlaag van de koers valt in het niets bij de zware crash die het team van Wevers Sport dit weekend meemaakte. Ook René Kuipers is geblesseerd en is met een paar kneuzingen afgereisd naar Nederland.  

Gerelateerde berichten

  • Breitling horloge ontvreemd uit woning29 maart 2013 Breitling horloge ontvreemd uit woning Waarschijnlijk al op donderdag 14 maart is uit een woning aan de Bleekstraat een zeer exclusief Breitling horloge ontvreemd. Het betreft een Breitling Windrider Chronomat Evolution met […]
  • Wie kende Cor niet ?2 september 2021 Wie kende Cor niet ? Cor (Corrie) Werksma is afgelopen maandag overleden. Hij was een bekende verschijning die nogal luidruchtig door het leven ging en eenieder op zijn bekende wijze aansprak, bijvoorbeeld […]
  • Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat…30 januari 2020 Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat… Er zijn in deze dagen diverse omleidingen vanwege werkzaamheden die ook weer tot de nodige frustratie leiden. Maar daar waar het eigenlijk zou moeten gebeuren, is het nog angstvallig […]
  • Gemeente Hof van Twente wil gevluchte alleenstaande kinderen opvangen7 mei 2020 Gemeente Hof van Twente wil gevluchte alleenstaande kinderen opvangen Gemeente Hof van Twente sluit zich aan bij andere gemeenten in Nederland, die bereid zijn om alleenstaande kinderen op te vangen uit vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden. Een motie […]
  • Collectanten gezocht voor gehandicapten10 mei 2009 Collectanten gezocht voor gehandicapten De Goorse rolstoeldansgroep Joy on Wheels is op zoek naar vrijwilligers. De groep die jaarlijks de collecte voor Handicap.nl coördineert heeft een gebrek aan mensen die de deuren willen […]