Hissink na zware crash nog altijd niet bij kennis

Tijdens de voorlaatste proef in de rally rondom het Belgische Bocholt is de in Goor woonachtige Bart Hissink dit weekend tegen een boom gevlogen.  De vaste navigator van René Kuipers was nog herstellende van een ongeval in Portugal, waardoor Hissink dit weekend plaats nam naast Kuipers. Bart Hissink is nog steeds niet bij kennis. Hij is in het ziekenhuis van Genk en wordt nog steeds onderzocht. Bij de rally verspeelde Erik Wevers zoals eerder gemeld zijn koppositie, maar de nederlaag van de koers valt in het niets bij de zware crash die het team van Wevers Sport dit weekend meemaakte. Ook René Kuipers is geblesseerd en is met een paar kneuzingen afgereisd naar Nederland.  

Gerelateerde berichten

  • Hissink van Intensive Care9 juni 2009 Hissink van Intensive Care Ruim twee weken na zijn crash tegen een boom heeft de Goorse navigator Bart Hissink de afdeling Intensive Care mogen verlaten. In het Belgische ziekenhuis van Genk is hij gistermiddag […]
  • Hissink maakt stappen in moeizaam herstel2 juni 2009 Hissink maakt stappen in moeizaam herstel Hij is ontwaakt, maar het herstel van Gorenaar Bart Hissink gaat met vallen en opstaan. Hij ademt inmiddels op eigen kracht, maar dat heeft tot gevolg dat de navigator snel moe is. […]
  • Wevers moet strijd staken in Dakar Rally13 januari 2019 Wevers moet strijd staken in Dakar Rally Hij heeft zijn koffers inmiddels alweer gepakt. Voor Erik Wevers is de Dakar Rally 2019 uitgelopen op een deceptie. De coureur heeft moeten opgeven na de vijfde etappe. Zijn navigator […]
  • Drukke thuisrally voor Jan Nijhof30 oktober 2014 Drukke thuisrally voor Jan Nijhof Een druk weekend voor autocoureur en ondernemer Jan Nijhof. Tijdens de Euregio Rally, met proeven in en rondom het buitengebied van Goor, zal hij met zijn team Reconsales Autosport met […]
  • Start Wevers in Le Dakar6 januari 2019 Start Wevers in Le Dakar Hij is er klaar voor. Erik Wevers begint vandaag aan de zwaarste autorally ter wereld. De zanderige ondergrond in Zuid-Amerika maakt het onvoorspelbare evenement nóg onberekenbaarder. De […]