Goede kans dat Tuunte Goor open blijft

Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een doorstart in een vergevorderd stadium zijn en verwacht daar begin volgende week meer duidelijkheid over. Tuunte Fashion ging begin deze maand failliet. In totaal kent de keten meer dan 40 vestigingen. In de afgelopen weken waren de winkels geopend in afwachting van een eventuele doorstart die er nu dus mogelijk komt.

Gerelateerde berichten

  • Hotel Herikerberg failliet14 april 2016 Hotel Herikerberg failliet Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. […]
  • Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank8 november 2017 Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank De curatoren van de failliete reis- en busmaatschappij OAD slepen de Rabobank voor de rechter om alsnog een schadevergoeding te krijgen voor de familie Ter Haar. Zo meldt het Algemeen […]
  • ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’18 september 2015 ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’ Het reisconcern OAD, van de van oorsprong Goorse familie ter Haar, is door de Rabobank bewust in de steek gelaten toen er moeilijkheden waren. Dat bewijzen stukken waarop De Telegraaf de […]
  • Fresh Way International failliet13 december 2017 Fresh Way International failliet Het Goorse bedrijf Fresh Way International is failliet. Dat meldt RTV Oost. Fresh Way International is een groothandel in groente en fruit met een kantoor aan de Spechthorstweg. Het […]
  • Tuunte Goor mag hoop houden5 augustus 2017 Tuunte Goor mag hoop houden Hoop voor de Goorse vestiging van Tuunte Fashion. De winkel blijft mogelijk open. Een groot deel van de winkels maakt mogelijk een doorstart. Curator Vincent Jongerius, die […]