Goede kans dat Tuunte Goor open blijft

Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een doorstart in een vergevorderd stadium zijn en verwacht daar begin volgende week meer duidelijkheid over. Tuunte Fashion ging begin deze maand failliet. In totaal kent de keten meer dan 40 vestigingen. In de afgelopen weken waren de winkels geopend in afwachting van een eventuele doorstart die er nu dus mogelijk komt.

Gerelateerde berichten

  • Hotel Herikerberg failliet14 april 2016 Hotel Herikerberg failliet Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. […]
  • ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’18 september 2015 ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’ Het reisconcern OAD, van de van oorsprong Goorse familie ter Haar, is door de Rabobank bewust in de steek gelaten toen er moeilijkheden waren. Dat bewijzen stukken waarop De Telegraaf de […]
  • Tuunte Goor mag hoop houden5 augustus 2017 Tuunte Goor mag hoop houden Hoop voor de Goorse vestiging van Tuunte Fashion. De winkel blijft mogelijk open. Een groot deel van de winkels maakt mogelijk een doorstart. Curator Vincent Jongerius, die […]
  • Tuunte Fashion failliet, winkel blijft nog wel even open8 augustus 2017 Tuunte Fashion failliet, winkel blijft nog wel even open Opnieuw een slag voor het Goorse stadshart. Winkelketen Tuunte Fashion met een prominente vestiging in het centrum van 't Twentse Haagje heeft faillissement aangevraagd. De noodlijdende […]
  • Tuunte-tijd met live muziek4 april 2016 Tuunte-tijd met live muziek Tuunte Fashion  houdt komende woensdagavond weer een open avond onder de titel Tuunte-tijd om de lente in te luiden. De kledingwinkel in de Grotestraat heeft daarbij de samenwerking […]