Tuunte Goor mag hoop houden

Hoop voor de Goorse vestiging van Tuunte Fashion. De winkel blijft mogelijk open. Een groot deel van de winkels maakt mogelijk een doorstart. Curator Vincent Jongerius, die het faillissement van de Achterhoekse modeketen Tuunte afhandelt, heeft goede hoop dat de winkels overeind blijven. Jongerius laat weten dat de gesprekken over een doorstart in een vergevorderd stadium zijn. Begin volgende week is er meer duidelijkheid.

Gerelateerde berichten

  • Goorse koffiepomp en symboolpolitiek…10 oktober 2017 Goorse koffiepomp en symboolpolitiek… De smerigste wieve zet de lekkerste koffie. Dat verhaal gaat niet meer op nu Niels te Vaanholt zich mag scharen onder de beste koffieleutjes van Nederland. Te Vaanholt heeft zich geplaatst […]
  • Goorse vestiging Tuunte blijft open14 september 2017 Goorse vestiging Tuunte blijft open Goed nieuws voor het Goorse stadshart, waarschijnlijk minder goed nieuws voor de huidige medewerkers. Kledingwinkel Tuunte in 't Twentse Haagje blijft open maar de kans is klein dat de […]
  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Tuunte-tijd met live muziek4 april 2016 Tuunte-tijd met live muziek Tuunte Fashion  houdt komende woensdagavond weer een open avond onder de titel Tuunte-tijd om de lente in te luiden. De kledingwinkel in de Grotestraat heeft daarbij de samenwerking […]
  • Dorethy 30 jaren strak en jong…21 oktober 2015 Dorethy 30 jaren strak en jong… Het is feest in de Goorse Reigerstraat. Daar viert Dorethy Heinhuis, vandaag haar dertigste verjaardag. En met die leeftijd heeft de geliefde van Hectoraanvoerder Joost Minkjan en moeder […]