Tuunte Goor mag hoop houden

Hoop voor de Goorse vestiging van Tuunte Fashion. De winkel blijft mogelijk open. Een groot deel van de winkels maakt mogelijk een doorstart. Curator Vincent Jongerius, die het faillissement van de Achterhoekse modeketen Tuunte afhandelt, heeft goede hoop dat de winkels overeind blijven. Jongerius laat weten dat de gesprekken over een doorstart in een vergevorderd stadium zijn. Begin volgende week is er meer duidelijkheid.

Gerelateerde berichten

  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Tuunte-tijd met live muziek4 april 2016 Tuunte-tijd met live muziek Tuunte Fashion  houdt komende woensdagavond weer een open avond onder de titel Tuunte-tijd om de lente in te luiden. De kledingwinkel in de Grotestraat heeft daarbij de samenwerking […]
  • Dorethy 30 jaren strak en jong…21 oktober 2015 Dorethy 30 jaren strak en jong… Het is feest in de Goorse Reigerstraat. Daar viert Dorethy Heinhuis, vandaag haar dertigste verjaardag. En met die leeftijd heeft de geliefde van Hectoraanvoerder Joost Minkjan en moeder […]
  • Tuunte Fashion failliet, winkel blijft nog wel even open8 augustus 2017 Tuunte Fashion failliet, winkel blijft nog wel even open Opnieuw een slag voor het Goorse stadshart. Winkelketen Tuunte Fashion met een prominente vestiging in het centrum van 't Twentse Haagje heeft faillissement aangevraagd. De noodlijdende […]
  • img-20130129-wa000029 januari 2013 Goorse ondernemers werken samen Drie Goorse ondernemingen hebben de handen ineengeslagen met een nieuwe constructie. Ze zijn deze week gestart met de actie. Inwoners kunnen nu bij supermarkt C1000 Brandenbarg sparen voor […]