Goorse Grote Drie Stars of Football

voorzitters1

Naast Wesley Sneijder en Arjen Robben ging ook de Goorse Grote Drie u voor. De voorzitters Peter Horselenberg, Rene van Ommen en Eric Weerkamp staan dus al op een prent van Stars of Football. En ook de andere Gorenaren kunnen zich nu vereeuwigen op een kaart. Komende zaterdag kunt u bij aankoop van uw boodschappen (15 euro) bij C1000 een foto laten maken, die later op de kaart wordt uitgebracht. Vergeet niet om een USB-stick (memory) mee te nemen naar C1000 Brandenbarg voor uw eigen Stars of Football-foto.

Gerelateerde berichten

  • Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking25 oktober 2015 Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking Het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan China kreeg vandaag een Goors tintje. Het paar bezocht in Peking een basisschool waar kinderen geschoold worden in het […]
  • Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens4 maart 2020 Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens De oud-Goorse Romy Aikema opent komende week in het Utrechtse Leidsche Rijn een atelier waar ze verzwaringsdekens maakt. Het begon als een noodzakelijke oplossing voor haar gehandicapte […]
  • Goors mediabureau partner van groot Amerikaans fietsmerk7 maart 2020 Goors mediabureau partner van groot Amerikaans fietsmerk Het Goorse mediabedrijf WillMedia, dat is gevestigd in het 'oude gemeentehuis' aan de Diepenheimseweg, gaat in Europa alle media-uitingen verzorgen voor het grote Amerikaanse fietsmerk […]
  • MKB-onderzoek in de Hof5 september 2018 MKB-onderzoek in de Hof Dit jaar doet gemeente Hof van Twente mee aan het tweejaarlijkse MKB-onderzoek naar het ondernemersklimaat in verschillende gemeentes. Door dit onderzoek dingt de gemeente ook mee […]
  • GFC start ook weer met training29 juli 2012 GFC start ook weer met training Ook GFC is als laatste ploeg van Goor begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Iwan Bult (foto) kwam vanochtend voor de eerste keer bijeen om zich optimaal […]