Goorse jongens stelen bier in Markelo

Twee jonge Gorenaren zijn vannacht door de politie Hof van Twente aangehouden nadat ze probeerden om vaten bier en blikjes drank te stelen. In een Markeloos café zag volgens de lokale site Maarkelsnieuws.nl, een horecaondernemer de jongens in de buurt van zijn zaak lopen met twee biervaten en alarmeerde de politie. De jongens werden aangehouden en toen bleek dat zij naast de vaten bier ook nog een aantal trays met blikjes drank buit hadden gemaakt. De twee Gorenaren zijn van Markelo, waar dit weekeinde het jaarlijkse dorpsfeest is, overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne waar ze de nacht hebben moeten doorbrengen.

Gerelateerde berichten

  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven9 augustus 2017 Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven Middenin het Goorse centrum zijn woensdagochtend twee elektrische fietsen ontvreemd. Tussen 11.00 en 11.15 hebben dieven toegeslagen bij de overkapping van het voormalige pand van […]
  • De Goorse Rellie in Markelose optocht?17 juni 2021 De Goorse Rellie in Markelose optocht? De kans bestaat dat de Goorse Biertent Rellie de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo af gaat sluiten. In een opmerkelijk Facebookbericht zegt een woordvoerder van het keurkorps dat […]
  • Diefstal bij De Reggehof16 juni 2021 Diefstal bij De Reggehof Afgelopen maandag, 14 juni, is in Goor een man aangehouden die wordt verdacht dat hij wat gestolen heeft bij De Reggehof. Wat hij gestolen heeft, is door de politie niet bekend gemaakt. […]
  • Veel Gorenaren de berg over voor Markelose optocht25 augustus 2019 Veel Gorenaren de berg over voor Markelose optocht De tropische temperaturen bewogen een groot aantal Gorenaren ertoe om vandaag de herikberg over te fietsen om de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo te bekijken. Daarin was […]