Goorse jongens stelen bier in Markelo

Twee jonge Gorenaren zijn vannacht door de politie Hof van Twente aangehouden nadat ze probeerden om vaten bier en blikjes drank te stelen. In een Markeloos café zag volgens de lokale site Maarkelsnieuws.nl, een horecaondernemer de jongens in de buurt van zijn zaak lopen met twee biervaten en alarmeerde de politie. De jongens werden aangehouden en toen bleek dat zij naast de vaten bier ook nog een aantal trays met blikjes drank buit hadden gemaakt. De twee Gorenaren zijn van Markelo, waar dit weekeinde het jaarlijkse dorpsfeest is, overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne waar ze de nacht hebben moeten doorbrengen.

Gerelateerde berichten

  • Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven9 augustus 2017 Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven Middenin het Goorse centrum zijn woensdagochtend twee elektrische fietsen ontvreemd. Tussen 11.00 en 11.15 hebben dieven toegeslagen bij de overkapping van het voormalige pand van […]
  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Van oaver’n barg…22 juli 2017 Van oaver’n barg… "Wie bunt oaver'n barg e komm'n om hier een betje herrie te maken" oreerde één van de Markelose muzikanten gisteravond door de microfoon bij De Tapperij. Aldus geschiedde. Het was druk, in […]
  • KTB vijfde in Markelose optocht31 augustus 2015 KTB vijfde in Markelose optocht De jongeren van Keet Team Brakke (KTB) zijn als vijfde en laatste ge-eindigd in de categorie vrije wagens tijdens de Markelose optocht gistermiddag. De wagen met als titel 'Jongs en deerns […]
  • Vakprijzen voor E-Design31 juli 2017 Vakprijzen voor E-Design Het Goorse bedrijf E-design & styling heeft twee bronzen 'Mac-Tac-Awards' gewonnen voor twee uitgevoerde creaties. MacTac is een leverancier van folie die jaarlijks een wedstrijd […]