Schoonheidssalon Noemi Beauty naar de Kerkstraat

In het bedrijfspand aan de Kerkstraat 22 wordt een schoonheidssalon gevestigd. De Diepenheimse Danique Wolferink verhuist in het komende voorjaar met haar bedrijf Noemi Beauty naar Goor. Dit maakte ze zelf via Facebook bekend. Wolferink startte in 2013 met haar salon en werd een  jaar later bekroond met Nederlandse Beauty Award in de categorie ‘Newcomer of the Year’. Het bedrijfspand in de Kerkstraat zat tot voor kort sieradenproducent MY66 dat ophield te bestaan.

Gerelateerde berichten

  • MY66 sluit de deuren18 april 2017 MY66 sluit de deuren Het Goorse sieradenlaber MY66 houdt op te bestaan. Ondernemer Ellis Smit is genoodzaakt om vanwege gezondheidsredenen te stoppen. MY66 begon ruim drie en een half jaar geleden  in het […]
  • Goudwinkel wordt Juweliershuis3 februari 2017 Goudwinkel wordt Juweliershuis De goudwinkel in de Goorse Grotestraat wordt een juweliershuis. De Enschedese ondernemer Sarhadou Goriya zit nu vijf jaar in het centrum van Goor met de inkoop van goud. Dat blijft ook tot […]
  • Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat18 maart 2017 Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat Een inbraak vanavond in de Goorse Anjerstraat. Daar werden sieraden en goudwerk gestolen uit een woning tussen 19.00 uur en 20.00 uur. De bewoners waren op het moment van de inbraak niet […]
  • Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij21 juli 2015 Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij Het gaat langzaam maar het lijkt erop dat er binnenkort toch een 'Go' kan worden gegeven voor het plan om het Rabobank-gebouw en de naastliggende panden in de Kerkstraat te slopen en daar […]
  • Plan Lidl Kerkstraat opnieuw op de agenda22 mei 2017 Plan Lidl Kerkstraat opnieuw op de agenda Het plan voor de vestiging van de Lidl-supermarkt in een nieuw winkelcentrum in de Kerkstraat werd eerder afgewezen door de gemeenteraad maar komt nu toch weer op de agenda. […]